05 / 05 / 2024

Hanımlar dikkat! Beko KM 81 BMG Kurutma Makinesi indirimde! Bu fırsat kaçmaz! 

Hanımlar dikkat! Beko KM 81 BMG Kurutma Makinesi indirimde! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Beko KM 81 BMG Kurutma Makinesi Oliz uygulamasına özel indirimle satışa sunuldu. Peki 15 programa sahip kurutma makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 



Hava şartlarının sürekli değişiklik göstermesi kıyafetlerin kuruma süresinin uzamasına neden oluyor. Beko, ısı pompalı kurutma makinesinin gelişmiş teknolojisiyle kıyafetleri kısa sürede kurutarak kıyafetlerin özgünlüğünü koruyor. Akıllı nem sensörüne sahip kurutma makinesi 15 ayrı programı ile kurutma işlemini kısa sürede gerçekleştirerek ihtiyaca göre cevap veriyor. 

Hanımlar dikkat! Beko KM 81 BMG Kurutma Makinesi indirimde! Bu fırsat kaçmaz! 

Kıyafetleri yıpratmadan ve tamamen nemden arındıran kurutma makinesi ev hanımlarının en çok tercih ettiği beyaz eşyalardan biri oluyor. Kurutma makinesinin gelişmiş teknolojisiyle askıdaki kıyafetlerin saatlerce kurumasını bekleme devri son buluyor. 

Isı pompalı kurutma makinesi, özel bir sıcak hava pompası teknolojisine sahip yoğuşmalı kurutucu olarak kurutma işlemini gerçekleştiriyor. Beko KM 81 BMG Kurutma Makinesi'nde yer alan ısı pompalı kurutma özelliği ısı enerjisini ortama boşaltlmaz, bunun yerine kurutma işlemi için saklar.

Beko KM 81 BMG Kurutma Makinesi'nde bulunan Aquawave teknolojisinin özel tambur deseni ile çamaşırlarınıza gereken özeni gööstererek en hassas kurutma ortamı sağlar. Çamaşırlarınızın yıpranmasını önleyen bu özel tambur sayesinde çamaşırlar ilk günkü gibi kalır.  Akıllı Nem Sensörü; ıslak çamaşırlardaki nem seviyesini algılayarak, kurutma süresini istenilen kuruluk derecesine göre hesaplar ve otomatik olarak ayarlar.

Peki Beko kurutma makinesinin teknik özellikleri ve programlar neler? Beko kurutma makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?
 


Geri Dön