28 / 04 / 2024

Hanımlar dikkat! Hoover 10 Kg Antrasit Kurutma Makinesi'nde net 3 bin TL indirim fırsatı! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Hanımlar dikkat! Hoover 10 Kg Antrasit Kurutma Makinesi'nde net 3 bin TL indirim fırsatı! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi alacak olanlar ve indirim kovalayanlar, Hoover Ndp C10Tcberx-S 10 Kg Antrasit Kurutma Makinesi Carrefoursa sitesinde yüzde 28 indirimle satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 



Hanımlar dikkat! Hoover 10 Kg Antrasit Kurutma Makinesi nde net 3 bin TL indirim fırsatı! 20 Mart 2023 fiyat listesi
Hoover kurutma makinesi gelişmiş teknolojisi ile olağanüstü bir performans ortaya koyuyor. Kurutma işlevi sırasında kıyafetlere özel bakım hijyen göstererek kıyafetlerin ömrünü uzatıyor. Etiket tarama teknolojisi ile kurutma işlevi daha sistemli bir hal alıyor. 

Özel bakım ve hijyen programları için hOn App aracılığıyla sunulan 40'tan fazla ek program arasından seçim yapın ve mükemmel sonuçlar için ihtiyaçlarınıza göre cihazınızı çalıştırın. Ayrıca en sevdiğiniz programları kaydedebilir, bilgi ve öneriler dünyasına erişebilir ve program sonu bildirimleri ile herşeyden haberdar olabilirsiniz.

Kurutma makinesinde, en sevdiğiniz giysilerinizi daha uzun süre ve hiç çaba harcamadan mükemmel durumda tutmanıza olanak sağlayan 9 Bakım Döngüsü seti bulunur. En iyi yıkama sonuçlarından vazgeçmeden tüm favori giysilerinizin liflerini daha uzun süre korumak için en eksiksiz yıkama programlarını hizmetinize sunar.

H-DRY 500, ütü kuruluğu - askı kuruluğu - dolap kuruluğu ve extra kuru olmak üzere, 4 farklı kurutma seçeneği ortaya koyar. Bu sayede her ihtiyacınıza ve her türlü kumaşa özel kurutma derecesi seçebilir, istediğiniz gibi özel kurutma gerçekleştirebilirsiniz.Kurutma makinesinde bulunan Active Dry, çamaşırlardaki kötü kokuları ve bakterileri yok eden, çamaşırlara doğal ortamda kurutma yapan teknolojidir. Active Dry ile çamaşırlarınızı, 20 dakikadan kısa sürede tazelemek mümkün oluyor.

Peki Hoover kurutma makinesinde yer alan Aquavision nasıl bir işlev görüyor? Cihaz indirimle ne kadara satılıyor? 


Geri Dön