29 / 04 / 2024

Hoover H7W 412MBC-S 12 Kg Çamaşır Makinesi'nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Hoover H7W 412MBC-S 12 Kg Çamaşır Makinesi'nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler Hoover H7W 412MBC-S 12 Kg Çamaşır Makinesi yüzde 11 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki çamaşır makinesinin özellikleri neler? 



Hoover çamaşır makinesi 12 kilogramlık geniş yıkama kapasitesiyle ve ultra tamburu sayesinde çamaşırları verimli şekilde yıkar. Aynı zamanda yıkam işlemini gerçekleştirirken çamaşırlarda oluşacak kırışıklıkları en aza indirir. hOn App özelliği aracılığıyla farklı yıkama ve farklı yük türleri için özel bakım programları ile çamaşır yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Hoover H7W 412MBC-S 12 Kg Çamaşır Makinesi nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Çamaşır makinesinde yer alan Care Dose teknolojisi deterjan ve yumuşatıcı dozajını hesaplayarak su ve deterjan israfını önler. Hoover H7W 412MBC-S 12 Kg Çamaşır Makinesi, KG Plus modu özelliği sayesinde çamaşırları tartar ve gereken su enerji tüketimini ona göre ayarlar. İster 1 kg, ister 12 kg çamaşırı üstün verimlilik ve tasarruf ile üstün temizlik performansı ortaya koyar.

Çamaşırlarınız için gereken ideal deterjan hakkında sizi bilgilendiren çamaşır makinesi etkin temizlik ortaya koyar. Eco Doser sayesinde cihaz, yükleme miktarına göre en uygun deterjan miktarını size önererek verimlilik elde edilmesini sağlar. Hoover çamaşır makinesinde bulunan  hijyen programı, yıkama sıcaklığını uzun süre 60°C’de tutar.

Gerçekleşen yıkama sonrası kıyafetlerdeki alerjenleri ve bakterileri yok eder. Bu program ailenizin tüm çamaşırları için en iyi hijyeni ve hassas bakımı sağlayarak güvenli kullanım oluşturur.Gelişmiş algoritma, çamaşırlarınızın tür ve yüküne göre deterjan, su ve zaman kullanımı için en uygun programı otomatik olarak ayarlıyor böylece hiçbir atık olmaksızın verimlilik sağlanıyor. 

Peki Hoover çamaşır makinesinin sahip olduğu diğer teknik özellikler neler? 


Geri Dön