03 / 05 / 2024

Hoover H7W 412MBC-S 12 Kg Çamaşır Makinesi'nde 2 bin TL'ye varan indirim fırsatı! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover H7W 412MBC-S 12 Kg Çamaşır Makinesi'nde 2 bin TL'ye varan indirim fırsatı! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover H7W 412MBC-S 12 Kg Çamaşır Makinesi,gelişmiş teknolojisi ile çamaşırları tartar su ve enerji tüketimini ona göre ayarlar.Peki Eco Doser fonksiyonu ne işe yarıyor? 



Hoover H7W 412MBC-S 12 Kg Çamaşır Makinesi nde 2 bin TL ye varan indirim fırsatı! 2 Mart 2023 fiyat listesi
Hoover çamaşır makinesi benzersiz ultra tamburu sayesinde çamaşırları daha iyi yıkar ve çamaşırlarda oluşacak kırışıklıkları en aza indirir. hOn App özelliği aracılığıyla farklı yıkama programları ve farklı yük türleri için özel bakım programları ile ihtiyaca göre cevap verir.Care Dose teknolojisi deterjan ve yumuşatıcı dozajını hesaplayarak su ve deterjan israfını önler. 

KG PLUS MODU İLE GERÇEK TASARRUF

Hoover H7W 412MBC-S 12 Kg Çamaşır Makinesi, KG Plus modu özelliği sayesinde çamaşırlarınızı tartarak, su ve enerji tüketimini hassasiyetle ayarlar. İster 1 KG, ister 12 KG çamaşırı üstün verimlilik ve tasarruf ile maksimum performansla tertemiz yaparak kullanıma hazır hale getirir.

İDEAL DETERJAN KULLANIMI

Çamaşırlarınız için ideal deterjan ayarları hakkında öneriler alırken, verimli ve tasarruflu yıkama sonuçlarına bu çamaşır makinesi ile ulaşabilirsiniz.Eco Doser sayesinde cihaz, yükleme miktarına göre en uygun deterjan miktarını önerir. 

ÖZEL HİJYEN PROGRAMLARI

Hijyen programı, yıkama sıcaklığını uzun süre 60°C’de tutar ve yıkama sonundaki uzun durulama sayesinde, alerjenleri ve bakterileri çamaşırlarınızdan arındırır.Ailenizin tüm çamaşırları için en iyi hijyeni ve hassas bakımı sağlayan ideal bir yıkama programıdır.

AUTO CARE PROGRAM ATAMA TEKNOLOJİSİ

Gelişmiş algoritma, çamaşırlarınızın tür ve yüküne göre deterjan, su ve zaman kullanımı için en uygun programı hesaplar ve otomatik olarak ayarlar, hiçbir atık olmaksızın gelişmiş bir verimlilik elde edilmesini sağlar.

ULTRA GENİŞ TAMBUR, 12 KG KAPASİTE

Standart boyutta 360 mm çapında geniş kapak sayesinde tüm çamaşırlarınızı kolayca yükleyebilir ve 525 mm çapında ultra geniş tambur sayesinde 12 KG çamaşırı tek seferde ve zahmetsizce yıkama işlevini gerçekleştirebilirsiniz.

Peki Hoover çamaşır makinesi özelliklerinden biri olan etiket tarama özelliği ne işe yarıyor? 


 


Geri Dön