14 / 05 / 2024

Hoover 12 Kg Çamaşır Makinesi'nde inanılmaz indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 14 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover 12 Kg Çamaşır Makinesi'nde inanılmaz indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 14 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi alacaklar Hoover H7W 412MBC-S 12 Kg Çamaşır Makinesi yüzde 11 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki çamaşır makinesi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da ne kadara satılıyor? 



 Hoover 12 Kg Çamaşır Makinesi nde inanılmaz indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 14 Mart 2023 fiyat listesi
Hoover çamaşır makinesi benzersiz ultra tamburu sayesinde çamaşırları daha iyi yıkar ve çamaşırlarda oluşacak kırışıklıkları en aza indirerek ütü başında geçirilen zamanı kısaltır. hOn App özelliği aracılığıyla farklı yıkama ve farklı yük türleri için özel bakım programları ile ihtiyaca göre cevap verir.Care Dose teknolojisi deterjan ve yumuşatıcı dozajını hesaplayarak su ve deterjan israfının önüne geçer.

Hoover H7W 412MBC-S 12 Kg Çamaşır Makinesi, KG Plus modu özelliği sayesinde çamaşırlarınızı tartarak, su ve enerji tüketimini ona göre ayarlar. İster 1 KG, ister 12 KG çamaşırı üstün verimlilik ve tasarruf ile maksimum performansla tertemiz yapar. Çamaşırlarınız için ideal deterjan ayarları hakkında öneriler alırken, verimli ve tasarruflu yıkama sonuçlarına bu çamaşır makinesi ile ulaşmanız kolaydır. Eco Doser sayesinde cihaz, yükleme miktarına göre en uygun deterjan miktarını size önerir.

Hijyen programı, yıkama sıcaklığını uzun süre 60°C’de tutar ve yıkama sonundaki uzun durulama sayesinde, alerjenleri ve bakterileri yok eder. Bu program ailenizin tüm çamaşırları için en iyi hijyeni ve hassas bakımı sağlar.
Gelişmiş algoritma, çamaşırlarınızın tür ve yüküne göre deterjan, su ve zaman kullanımı için en uygun programı hesaplar ve otomatik ayarlamalar yapar. Böylece hiçbir atık olmaksızın gelişmiş bir verimlilik elde edilmesini sağlar.

Peki Hoover çamaşır makinesinin diğer özellikleri neler? İndirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön