03 / 05 / 2024

Hanplus Ofisleri'nde 250 bin TL'ye! 5 yıl kira garantisiyle!

Hanplus Ofisleri'nde 250 bin TL'ye! 5 yıl kira garantisiyle!

Han Plus projesi; 378 mağaza, ofis ve home ofisten oluşuyor. Satışları yüzde 80 oranında tamamlanan Han Plus projesinde ünite alanları 60 metrekareden, fiyatları ise 250 bin TL'den başlıyor. Projede ayrıca 5 yıl kira garantisi de veriliyor...



Ukra İnşaat yeni ticari kampanyasıyla yaz dönemini gayrimenkul yatırımları için cazip hale getiriyor.   Ukra İnşaat, teslimlerine başlanan Han Plus, mağaza, ofis ve home ofisler için yaz dönemi boyunca 5 yıl kira garantili bir kampanya başlatıyor. Ukra İnşaat, ticari kampanyası çerçevesinde ve Han Plus projesinde mağaza, ofis veya home ofis alanlara 2 ay içerisinde kiracı bulunamazsa, kiracı bulunana kadar 60 ay süreyle kira garantisi veriyor. Ukra İnşaat 'ın müşterilerine sunduğu bu garanti, satış tutarının yıllık % 6 'sını oluşturuyor.

Han Plus projesine yalnızca  yüzde 25 peşinat verilerek sahip olunabiliyor. Bakiye bedelin    yüzde 25 'i ise 3 eşit taksitle faizsiz olarak Eylül 2011, Aralık 2011 ve Mart 2012 tarihlerinde ödeniyor. Satış bedelinin  yüzde 50 'si ise banka kredisiyle karşılanabiliyor. Kampanya boyunca yatırımcılara nakit alımlarda  yüzde 5 indirim yapılıyor, birden fazla yapılacak alımlar için ise özel koşullar ve ödeme planları sunuluyor.

Han Plus projesi 16 katlı olarak inşa edildi. Han Plus 'ın 8 katı ofislere, 4 katı AVM 'ye ve 4 katı home ofislere ayrıldı. Esenyurt 'taki 5 dönüm arazi üzerine inşa edilen Han Plus projesi 40 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Ünlü mimar Tatsuyo Yamamato tarafından tasarlanan Han Plus projesi; 378 mağaza, ofis ve home ofisten oluşuyor. İş merkezlerinin ve konutların tüm ihtiyaçları titizlikle tasarlanan projenin ilk 4 katı alışveriş merkezi, üst katları ise ofisler ve home ofislerden oluşuyor.

Satışları yüzde 80 oranında tamamlanan Han Plus projesinde ünite alanları 60 metrekare ve 320 metrekare aralığında, fiyatlar ise 250 bin TL ve 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Han Plus içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, hamam, kapalı otopark bulunuyor. Binada, TSP firması profesyonel yönetim hizmetleri sunarken Coldwell Banker tarafından yatırımcılar için özel kiralama hizmeti de veriliyor. Anahtar teslimlerin yapıldığı Han Plus 'ın sakinleri de iş yaşamlarını daha konforlu hale getiren projenin keyfini çıkarıyor.  

0212 620 49 75

www.hanplus.com.tr


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön