30 / 04 / 2024

Haramidere Otoport'ta 300 bin dolara galeri!

Haramidere Otoport'ta 300 bin dolara galeri!

Firma: Gül yapı ve Kullar İnşaat

Proje: Otoport

Gül yapı ve Kullar İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Haramidere' de inşa edilen Otoport hakkında bilinmeyen tüm sorular Otoport' tan Senem Hançer tarafından yanıtlandı...



Projenizin lokasyonu, yatırım maliyeti, özelliği, nitelikleri hakkında ve sunduğunuz hizmetler hakkında bilgi verebilir misiniz? 

Projemiz Haramidere E5 yolu üzeri TEM Otoyoluna 5 km olan merkezi bir lokasyonda yer almaktadır.  Gül yapı ve Kullar İnşaat  ‘ın ortak projesi olan Otoport’un yatırım maliyeti 60 milyon dolardır. Mimari projesi dünyaca ünlü mimar Metin Hepgüler tarafından gerçekleştirilen  Otoport  Türkiye’nin ilk otomobil alışveriş merkezidir. 200 metrelik cephesiyle dev bir galeriyi andıracak olan Otoport, birinci ve ikinci el otomobil tüm marka ve modellerin  alım satımının yanı sıra  araba alım satımında ihtiyaç duyulan tüm kurum ve kuruluşları tek çatı altında buluşturacaktır.  

Projeniz kaç bin metrekare üzerine kuruldu ve kaç bağımsız bölümden oluşuyor?

Projemiz 20 dönüm üzerine kurulmuş olup 120.000 metrekare inşaat alanına sahiptir. Toplamda 258 bağımsız bölümden oluşan projede 160 tane otomobil galerisi vardır.

Projenizde oto galerileri haricinde ne tür alanlar mevcut?

Otomobil galerilerinin yanı sıra noter, bankalar, sigorta şirketleri ,galeriler için lansman alanları ,oto expertiz ve otomobil kuaförü de Otoport’ta yer almaktadır. 

Mağazaların metrekare aralıkları nedir?

Galerilerin büyüklükleri 100 m2 ile 600 m2, ofislerin ise 80 m2 ile 300 m2 arasında değişmektedir

Gelen taleplerden memnun musunuz? Lokasyonu seçme konusunda bölgeyi tercih etme sebebiniz neydi? Bölgeye nasıl katkı sağlayacaksınız?

Galerilere ve tüketiciye sağladığımız bir çok avantajdan dolayı gelen talepler olumlu yöndedir. Lokasyonu seçme sebebimiz  E5 yolu üzerinde ve  TEM ‘ e 5 km mesafede merkezi bir konumda olmasından dolayıdır. Yılda 7 milyon  kişinin beklendiği Otoport 365 gün hizmet verecektir. Otoport'un açılmasıyla, yeni istihdam alanlarının yaratılacak ve yeni iş tanımları gelişecektir.

Şu an satışlarınız ne durumda?

Satışlarımız %70 tamamlanmış olup satış ve kiralamalarımız devam etmektedir. 

Ortalama satış fiyatları ve m2’ler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Fiyatlarımız galerilerde 300.000 dolar ile 2.500.000 dolar arasında , ofislerde ise 145.000 dolar ile 600.000 dolar arasında değişmektedir.

Özel bir ödeme planınız var mı?

Peşin alımlarda %10 indirim  ya da %30 peşinatla faizsiz 24 ay kendi bünyemizde vade yapıyoruz. 

Proje ne zaman faaliyete geçecek?

28 eylül 2013 te projemız faaliyete geçti.


Hizmetix Dergisi Ekim ’13


projeye sor



Geri Dön