01 / 05 / 2024

Pera Sunset Park'ta 300 bin dolara 1 oda 1 salon!

Pera Sunset Park'ta 300 bin dolara 1 oda 1 salon!

Kırk dubleks konut, iki villa ile altı dükkandan oluşan Pera Sunset Park 'ta bulunan daireler 300 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje için bir miktar peşinat ödeniyor. Kalanı için 24 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor



Pera Sunset Park Evleri; Ahmet Kerem şžengezer, Uğur Özen Özgüven ile Turgut Nail Güven 'in ortak şirketi olarak kurulan Pera Yapı Eta Marine tarafından hayata geçiriliyor.

İstanbul 'un Zekeriyaköy Bölgesi 'nde inşa edilen Pera Sunset Park Evleri, 4 bin 700 metrekare arazi alanı üzerinde bahçe dubleksleri, çatı dubleksleri ve ikiz villalardan meydana geliyor.

Kırk dubleks konut, iki villa ile altı dükkandan oluşan Pera Sunset Park 'ta bulunan daireler 300 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje için bir miktar peşinat ödeniyor. Kalanı için 24 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

1 oda 1 salon daire tipinden, 5 oda 2 salon daire tipine kadar konumuna, cephesine ve büyüklüğüne kadar birbirinden farklı konut tiplerinin bulunduğu Pera Sunset Park Konutları, sosyal donatılar açısından da ayrıcalıklar sağlıyor.

Pera Sunset Park Evleri 'nin çevresi 'nde Neler Var

-Zekeriyaköy Amerikan Hastanesi, Maslak Acıbadem Hastanesi ve İstinye Devlet Hastanesi...

-İTÜ, Koç Üniversitesi, Işık Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi …

-Işık Lisesi ve ilköğretim Okulu, Yüzyıl Işıl Lisesi, Açı Koleji, Darüşşafaka Lisesi, British International School, Enka Okulları ve Doğa Koleji …

Tel: 0212 201 51 11

www.perainsaat.com.tr

Pera Sunset projesinden görüntüler için tıklayınız

Pera Sunset Park Evleri'nin ilgili haberi için tıklayınız
İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön