28 / 04 / 2024

Haremlique banyo ürünleri, New York'ta satılmaya başladı!

Haremlique banyo ürünleri, New York'ta satılmaya başladı!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koçun eşi Caroline Koç ve tasarımcı Banu Yentürün 3 yıl önce kurdukları Haremliquein yatak odası ve banyo ürünleri, New Yorkun ünlü dekoratörü Anthony Toddun mağazasında satılmaya başladı



New Yorkta da özellikle otel odası ve banyosu dekorlarıyla ün yapan Todd, Haremliquei New Yorkta pazarlayacak. Markanın yaratıcılarından Caroline Koç, Haremliquei New Yorka taşımaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, Türk kültürünün ev dekorasyonuna kattığı zenginlikleri ve farklılıkları burada göstermekten dolayı çok keyif alıyorum. Burada en çok ev tekstili, nevresimler ve Fransız etkisi taşıyan kumaşlar üzerine işlediğimiz Türk motifleri büyük beğeni topladı dedi.

New Yorkta mağaza açmak için acele etmeyeceklerini söyleyen Mustafa Koç ise, Anthony Todd, çok iyi bildiğimiz saygıdeğer bir insan. Zamanla büyüdükten sonra Selamlique ürünlerini de buraya taşıyacağız. Özellikle Selamliquetaki kahve ve çay ürünlerinin burada çok beğenileceğini düşünüyorum. Şu ana kadar son derece başarılı bir yol alındı diye konuştu. Haremlique ürünlerinin Anthony Todd ile olan işbirliği nedeniyle dekoratörün New Yorkta 11inci cadddeki mağazasında düzenlenen törene New Yorkun ünlü dekorasyon yazarlarının yanı sıra Noriel Brandolini, Patrick Naggar ve Alicia Adams gibi tanınmış dekoratörler de katıldı. Anthony Todd, İstanbulda Esma Sultan korusu ve Four Season, Çırağan ve Four Seasons otellerinde hazırladığı düğün dekorları ile biliniyor.
Hürriyet


Geri Dön