29 / 04 / 2024

Harmandalı Çöp Depolama Alanı kent ormanına dönüştürülecek!

Harmandalı Çöp Depolama Alanı kent ormanına dönüştürülecek!

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da İzmirlilerle bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Harmandalı Çöp Depolama Alanı'nın kent ormanına dönüştürülmesi için 2014 yılı başında yapım ihalesine çıkacaklarını belirtti...



Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ikinci kez İzmirlilerle bir araya gelen  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Harmandalı Çöp Depolama Alanı'nın kent ormanına dönüştürülmesi için 2014 yılı başında yapım ihalesine çıkacaklarını açıkladı..


Sosyal medya takipçilerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmaya, "Zaman zaman çok renkli mesajlar alıyorum. Bazen sitem bazen övgü... Ama hepsini okuyorum. Bundan şüpheniz olmasın. Hepinize ayrı yanıt veremesem de, haklı uyanlarınızı değerlendiriyorum. Sitemlerden ders çıkarıyorum. Önerileriniz beni çok mutlu ediyor" sözleriyle başlayan Başkan Kocaoğlu "Önce Harmandalı halkına güzel bir haber. Harmandalı'nm depolama alanı olarak kalması söz konusu değil. Alanın rehabilitasyon projesini hazırladık. 2014 başında alanın üçte ikisi için ihaleye çıkıyoruz. Harmandalı'da kent ormanı kuracağız" diye yazdı.


Son Dakika

Geri Dön