16 / 05 / 2024

izmir harmandalı çöp toplama alanı

izmir harmandalı çöp toplama alanı

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da İzmirlilerle bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Harmandalı Çöp Depolama Alanı'nın kent ormanına dönüştürülmesi için 2014 yılı başında yapım ihalesine çıkacaklarını belirtti...

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

İzmir Harmandalı'da imar sorunu çözüme kavuşuyor!

İzmir Çiğli Belediyesi, Harmandalı'da uzun zamandır çözüme kavuşması beklenen imar sorunlarında mutlu sona ulaşıyor. Belediye yeni imar planları düzenlemesini İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdi. 

Pınar Aylin'in İzmir'deki lüks villası! 

İzmir’den İstanbul’a gelip şöhreti bulan ve sonrasında yeniden  İzmir'e taşınan popçu Pınar Aylin, bahçeli lüks bir villada yaşıyor...

İzmir'e hem köprü hem tüp geçit yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'e hem köprü hem de batırma tüp geçit yapacaklarının müjdesini verdi.

İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapacaklarını ve bunları birbiriyle birleştirerek trafiği ring haline getireceklerini söyledi. .

İzmir Körfezi'nde yapılacak tüp geçit projesi TBMM gündeminde!

İzmir Körfezi'nde yapılacağı ifade edilen tüp geçit projesi TBMM gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Çeşme Pırlanta Plajı'na 3 ayrı tesis geliyor!

“İzmir Çeşme Pırlanta Plajı” için üç ayrı ihaleye çıktı. İzmir Çeşme Pırlanta Plajı'nın toplam üç noktasında günübirlik tesisler yapılarak,

İzmir'e tüp geçiş ve hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmirlilere toplu taşıma müjdesi verdi. Başbakan Yıldırım, "İzmir’in 'Marmaray’ını, tüp geçişini bu sene içinde ihaleye çıkıyoruz. İzmir’e bir gerdanlık takacağız" dedi. Yıldırım ayrıca, Ankara-İzmir arasına hızlı tren yapacaklarını ve ulaşımın 3,5 saate düşeceğini söyledi.

İzmir Tüp Geçit Projesi'ne onay çıkmadı!

Hükümetin, İzmir Tüp Geçit Projesi'ne belediyelerden de onay çıkmadı. Meslek odalarının hazırladığı ve olumsuz görüşlerin yer aldığı raporun ardından; Karşıyaka, Balçova, Çiğli ve Narlıdere belediyeleri de Bakanlığa olumsuz görüş sundu.

izmir harmandalı çöp toplama alanı Haberi

izmir harmandalı çöp toplama alanı
Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ikinci kez İzmirlilerle bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Harmandalı Çöp Depolama Alanı'nın kent ormanına dönüştürülmesi için 2014 yılı başında yapım ihalesine çıkacaklarını açıkladı..


Sosyal medya takipçilerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmaya, "Zaman zaman çok renkli mesajlar alıyorum. Bazen sitem bazen övgü... Ama hepsini okuyorum. Bundan şüpheniz olmasın. Hepinize ayrı yanıt veremesem de, haklı uyanlarınızı değerlendiriyorum. Sitemlerden ders çıkarıyorum. Önerileriniz beni çok mutlu ediyor" sözleriyle başlayan Başkan Kocaoğlu "Önce Harmandalı halkına güzel bir haber. Harmandalı'nm depolama alanı olarak kalması söz konusu değil. Alanın rehabilitasyon projesini hazırladık. 2014 başında alanın üçte ikisi için ihaleye çıkıyoruz. Harmandalı'da kent ormanı kuracağız" diye yazdı.


Son...