01 / 05 / 2024

Harput Holding Uludağ Karinna Otel'i satın aldı!

Harput Holding Uludağ Karinna Otel'i satın aldı!

Tekstil ve inşaat sektörünün güçlü şirketi Harput Holding, zirvedeki Karinna Otel'i satın alarak turizm sektörüne girdi. Harput Holding, 'Karinna Oteli 40 milyon TL yatırımla satın alarak turizm sektörüne de girmiş oldu.



Tekstil ve inşaat sektörünün güçlü şirketi Harput Holding, zirvedeki Karinna Otel'i satın alarak turizm sektörüne girdi. Harput Holding, 'Karinna Oteli 40 milyon TL yatırımla satın alarak turizm sektörüne de girmiş oldu.  Karinna Oteli 15 Aralıkta faaliyete sokacaklarını açıklayan Harput Grup Satın Alma ve Yatırımlar Koordinatörü Muhsin Yaşar "Teleferiğin 2.bölgeye Ocak ayında seferlere başlayacak olması, Uludağ'a ulaşımı 15 dakikaya indirdi ve günlük konaklamanın önünü açması yatırım kararımızda etkili oldu" dedi. 


İSTASYONA 50 METRE 

Muhsin Yaşar, "Bursa'da otellerin doluluk oranlarını yüksek seviyelerde seyrettiğine işaret ederek "Bursa'ya gelen misafirlerin bir gecelik konaklamalarda bile Uludağ'ı tercih edeceklerine inanıyoruz. 2. gelişim bölgesinde yeni teleferik istasyonuna 50 metre mesafedeki Karima Otel'i satın aldık. Kış sezonunu 150 personel, 251 oda ve 500 yatak kapasitemizle açıyoruz. Fiyat politikamızı daha önceki yıllardaki gibi makul seviyelerde tutacağız" şeklinde konuştu. 


Yeni Dönem


Geri Dön