22 / 05 / 2024

harput holding uludağ Karinna Otel

harput holding uludağ Karinna Otel

Tekstil ve inşaat sektörünün güçlü şirketi Harput Holding, zirvedeki Karinna Otel'i satın alarak turizm sektörüne girdi. Harput Holding, 'Karinna Oteli 40 milyon TL yatırımla satın alarak turizm sektörüne de girmiş oldu.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Gayrimenkulün Geleceği tartışıldı!

7. Uludağ Ekonomi Zirvesi kapsamında, Akkök Holding’in oturum sponsorluğunda düzenlenen günün ilk paneli ‘Gayrimenkulün Geleceği’ nde katılımcılar, sektörün gündemini hakkında konuştular.

Zorlu Holding'ten yatırım müjdesi!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde konuştu. Referandum sürecinde yabancı yatırımcıların Türkiye’ye bakışını değerlendirdi.

Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı!

Boğaziçi, Akdeniz, Çamlıbel ve Uludağ Elektrik dağıtım ihalelerini alarak 3.7 milyar dolarlık dev bir ortaklık kuran Limak-Cengiz-Kolin'den çok kısa bir açıklamayla ayrılık kararı geldi. Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı..

Bursa Uludağ Ketenli Yaylası'na maden izni çıktı!

Cengiz Holding, Bursa Uludağ Ketenli Yaylası'nda volfram madeni aramak için bakanlıktan izin aldı. DOĞADER Yönetim Kurulu üyesi Murat Demir, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Harput Holding'e ait entegre tekstil fabrikası törenle açıldı!

Fikri Işık, "Türkiye'nin 4'üncü sanayi devrimini ıskalamaması lazım, yine tribünden izlememesi lazım. Tüm sanayicimiz, bundan sonraki süreçte yapacağı tüm yatırımlarda bu sanayi devriminin gereklerini hesaba katmalı." dedi.

Harput Holding Uludağ Karinna Otel'i satın aldı!

Tekstil ve inşaat sektörünün güçlü şirketi Harput Holding, zirvedeki Karinna Otel'i satın alarak turizm sektörüne girdi. Harput Holding, 'Karinna Oteli 40 milyon TL yatırımla satın alarak turizm sektörüne de girmiş oldu.

Uludağ Karinna Otel 20 milyon dolara el değiştirdi!

Bursa merkezli Harput Holding'in patronu Muhammed Etkeser, ortağı İsmail Çelik ile beraber Karinna Otel'e talip oldu. Etkeser ve Çelik, Koçoğlu İnşaat ile anlaşmaya varınca, Uludağ'ın meşhur oteli 20 milyon dolara el değiştirdi.

Mivara Premium Villas hizmete girdi!

Harput Holding ve İsmail Çelik AŞ ortaklığındaki İç-Me Turizm tarafından Bodrum Gündoğan'da, yapımı tamamlanan 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort&Spa ve 16 villadan oluşan Mivara Premium Villas hizmete girdi.

Mivara Luxury Resort, Gündoğan'da faaliyete başladı!

Harput Holding ve İsmail Çelik A.Ş 'nin ilk turizm yatırımı olan 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort, Bodrum Gündoğan'da Ramazan Bayramı ile birlikte faaliyete başladı.

Koç Holding, bu yıl 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuşan Sabancı Holding Ceo'su Kurtul, politik istikrarın sağlanması halinde önlerinin açık olduğunu belirtirken, Koç Holding Ceo'su Durak da, bu yıl 2 milyar dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi.

Harput Holding turizm sektörüne girmeye hazırlanıyor!

Tekstil, enerji, inşaat, kimya ve catering alanlarında faaliyet gösteren Harput Holding, turizm sektörüne girmeye hazırlanıyor...

Harput Holding, 3 otelle turizm sektörüne girecek!

Harput Holding, turizmin gözde merkezleri Bodrum, Uludağ ve Çeşme Alaçatı'da oteller açarak turizm sektörüne girecek. Bu üç merkezin turizm çeşitliliği sayesinde holding turizmi 12 aya yaymış olacak.

harput holding uludağ Karinna Otel Haberi

harput holding uludağ Karinna Otel

Tekstil ve inşaat sektörünün güçlü şirketi Harput Holding, zirvedeki Karinna Otel'i satın alarak turizm sektörüne girdi. Harput Holding, 'Karinna Oteli 40 milyon TL yatırımla satın alarak turizm sektörüne de girmiş oldu.  Karinna Oteli 15 Aralıkta faaliyete sokacaklarını açıklayan Harput Grup Satın Alma ve Yatırımlar Koordinatörü Muhsin Yaşar "Teleferiğin 2.bölgeye Ocak ayında seferlere başlayacak olması, Uludağ'a ulaşımı 15 dakikaya indirdi ve günlük konaklamanın önünü açması yatırım kararımızda etkili oldu" dedi. 


İSTASYONA 50 METRE 

Muhsin Yaşar, "Bursa'da otellerin doluluk oranlarını yüksek seviyelerde seyrettiğine işaret ederek "Bursa'ya gelen misafirlerin bir gecelik konaklamalarda bile Uludağ'ı tercih edeceklerine inanıyoruz. 2. gelişim bölgesinde yeni teleferik istasyonuna 50 metre mesafedeki Karima Otel'i satın aldık. Kış sezonunu 150 personel, 251 oda ve 500 yatak kapasitemizle açıyoruz. Fiyat politikamızı daha...