05 / 05 / 2024

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Hasan Peker kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hasan Peker ne iş yapıyor? İşte Hasan Peker ile ilgili tüm merak edilenler...



Peki, Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Hasan Peker, başka hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman milletvekili oldu? Hasan Peker evli mi? Çocukları var mı? İşte Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Hasan Peker ile ilgili merak edilen her şey...

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ OLDU

Hasan Peker, iş hayatının yanı sıra, siyasete de atıldı. Peker, Türkiye Büyük Millet Meclisi 19’ncu ve 20’nci Dönem Tekirdağ Milletvekili olarak mecliste boy gösterdi.

Evli ve üç çocuk babası olan Türk iş insanı Hasan Peker, Peker GYO’nun ve aynı zamanda Peker Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışmalarına devam ediyor.

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...

PEKER GYO

25 Nisan 2017 tarihinde kurulan Peker GYO’nun vizyonu, Türkiye’de ve dünyada riski minimalize ederek, karlı projelerle istikrarlı bir şekilde büyümek, konusunda öncü saygın dünya şirketi olmaktır.

Bunun yanı sıra, Peker GYO öngörülebilir bir büyüme sağlayarak gayrimenkul portföy ve piyasa değerini arttırmayı hedefliyor. Aynı zamanda, bunu yaparken hissedarlarına, paydaşlarına, müşterilerine, dürüst olmayı, hak ve hukuklarını korumayı temel felsefesi durumuna getirdi. Yasalara, kurumsal etik değerlere ve saygılı olmayı amaçlayan Peker GYO; ekolojik dengeyi korumayı, doğayı güzelleştirmeyi ve projelerle değer kazandırmayı misyon edindi.

Selim Taylan yurt dışında nerede okudu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Ahmet Özderici ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Ahmet Özderici’nin hayatı...

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?


Geri Dön