27 / 04 / 2024

Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi!

Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi!

Firma: Ceylan Group

Proje: Hasırcılar Rezidans

İstanbul'un Avrupa yakasında hayata geçirilen Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi 'ne göre minimum fiyat 160 bin liradan başlıyor...




İçerisinde  229 adet konutun bulunduğu  Hasırcılar Rezidans  projesi  Ceylan İnşaat 'ın çalışması ile hayata geçirildi. İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yer aldığı. Tüm konutların 1 oda 1 salon tipinde tasarlandığı projedeki daireler 80 metrekare olarak inşa edildi. 



2 bloktan meydana gelen Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü projesinin satışları devam ediyor. Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi 'nin ayrıntıları şöyle: 


Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi: 


Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi 'ne göre projedeki daireler 160 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin metrekare birim fiyatı ise 2 bin 500 lira olarak belirlendi. Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi 'ne daha detaylı olarak 0212 789 47 10 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 


Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi!


Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü satış ofisi: 


Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü satış ofisi adresi: Adnan Kahveci Mah. Paşabahçe Cad. No:1 Ceylan Residence B Blok D:1 Beylikdüzü / İSTANBUL


Haziran 2014'te teslim edilecek olan Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü projesinde Ceylan İnşaat bünyesinde sunulan 24 ay vadelendirme imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. Projedeki bu imkandan yararlanmak için tutarın yüzde 20'si peşin olarak ödeniyor. 


 

Web adresi: http://www.ceylangroup.net/

Telefon: 0212 789 47 10

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön