24 / 07 / 2024

Hattı Türk Telekom olanlara müjde! Bunu yapan 50 TL kazanacak!

Hattı Türk Telekom olanlara müjde! Bunu yapan 50 TL kazanacak!

Telefon hattı Türk Telekom olanlara duyuru yapıldı. 30 Haziran tarihine kadar 50 TL kazanabilirsiniz. İşte detaylar!




Telefon operatörlerinin internet üzerinden yayımlamış olduğu kampanyalar yakından takip ediliyor. Kullanıcı sayısı fazla olan Türk Telekom'dan yeni kampanya haberi geldi. Türk Telekom 30 Haziran tarihine kadar 50 TL kazanılacağını duyurdu.

TÜRK TELEKOM 50 TL KAMPANYA DETAYLARI!

Türk Telekom tarafından yapılan habere göre, A101 ile yapılan iş birliği içerisinde 300 TL ve üstü alışverişlerde 50 TL indirim kazanılabilecek. Türk Telekom bireysel hat, internet veyahut ev telefonu kullanan vatandaşlar a101.com.tr adresinden 300 TL ve üstü alışveriş yapmaları halinde 50 TL indirim kazanacak. Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom mobil uygulamasından şifre al diyerek giriş yapılarak, katılım sağlanabilecek, ya da telefonun kısa mesaj kısmından 6262 numarasına AYUZBIR yazıp bir boşluk bırakıp kimlik numarası yazıp gönderildikten sonra katılım sağlanabilir. İşte kampanyaya dair diğer detaylar…

Türk Telekom’un bu kampanya 22 Mart ve 30 Haziran tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya yalnızca A101 internet sitesi ile A101 mobil uygulamasında geçerlidir. Marketlerden kişilerin şahsen yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Kampanyadan yalnızca Türk Telekom mobil hat, internet, ev telefonu ve Tivibu kullanan müşteriler faydalanabilecek. Kampanyadan 1 müşteri bir kez yararlanabilecek.

Bu K-kampanya 20 bin kişi ile sınırlandırılmıştır. Başka bir promosyon ya da indirim koduyla kampanya birleştirilemeyecek. Alınan şifreler tek kullanımlık olarak tasarlanmıştır. Alışverişin iptal ya da iade edilmesi halinde alışveriş tutarı ve iptal tutarıyla doğru orantılı olarak iade alınacak. Türk Telekom mobil uygulaması üstünden kod alımlar ise ücretsiz olacak. A101 Market ve Türk Telekom kampanya süresince kampanyada değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutmaktadır. Katılım için gönderilen mesajlar 1 SMS bedeli ile ücretlendirilmektedir. Türk Telekom mesaj fiyatlarında fiyat değişikliği yapma hakkını saklı tutmaktadır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön