29 / 04 / 2024

Hava yastıklı motosiklet! Honda Touring 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Hava yastıklı motosiklet! Honda Touring 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Honda Touring çeşitli model seçenekleriyle uzun yolları seven motor tutkunlarına güçlü motor performansı sunuyor. Güçlü performansıyla öne çıkan Touring’in, ekim ayı fiyatları da güncellendi. Honda Touring fiyatlarını okurlarımız için listeledik..



Güçlü motoru sayesinde uzun yolculuk edebilmenizi sağlayan Honda Touring modelleri, özel teknolojileriyle de satın almayı düşünenler için konforlu bir sürüş deneyimi sunduğunu iddia ediyor. Honda mühendislerinin geliştirdiği özel yan çantalar ise uzun seyahatlerde ihtiyaç duyduğunuz depolama alanına sahip olmanıza imkan tanıyacaktır.

Honda, Türkiye’de Touring modeli olan Gold Wing ve Gold Wing Bagger’ı satışa sunuyor. Genel olarak Touring motosikletlerin vadetmiş olduğu rahatlık ve konforu içerisinde barındıran Honda Touring modelleri, ilk defa uygulanan  özel teknolojilere de sahip. Bunlardan en çok öne çıkan özelliklerden biri hava yastığıdır. 

Otomobillerden tanınarak motosiklet sektöründe dünyada ilk kez kullanılan ve sadece Gold Wing modelin olan hava yastığı teknolojisi sayesinde sürücüler, yaşadıkları kazalardan çok daha az zarar görerek kurtulabilir. Ayrıca Gold Wing modellerinin içinde sunulab geri vites özelliği sayesinde de motosikletlerin yüksek kütlelerine rağmen geri manevralar rahatlıkla yapılabilir.


Geri Dön