29 / 04 / 2024

Havaş, kesintisiz hizmet veren çağrı merkezini devreye aldı!

Havaş, kesintisiz hizmet veren çağrı merkezini devreye aldı!

Havaş, kesintisiz hizmet veren çağrı merkezini devreye aldı. TAV Havalimanları'nın iştiraki Havaş, yolcuların kayıp bagaj ve havalimanı transfer hizmetleriyle ilgili her türlü sorusuna anında cevap veren çağrı merkezini hayata geçirdi.



Havaş açıklamasına göre, yolcular "444 0 HVS (487)" numaralı çağrı merkezinden kayıp bagaj ve havalimanı transferi konusunda haftanın yedi günü 24 saat bilgi alabilecek.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, şirket olarak "Önceliğimiz memnuniyetiniz" sloganıyla hareket ettiklerini belirterek, bu çerçevede yolculardan gelen geri bildirimleri değerlendirerek kesintisiz hizmet verecek bir çağrı merkezi oluşturduklarını aktardı.


Erkal, yer hizmetleri sektöründe öncü marka olma misyonlarına uygun şekilde bir ilki gerçekleştirmekten memnuniyet duyduklarını dile getirerek, "Yolcularımıza en iyi seyahat deneyimini sunmak üzere çalışmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.


Havaş, Türkiye'de 25 havalimanında havayollarına yer hizmetleri sunuyor. Ayrıca 18 şehirde havalimanı-şehir merkezi arasında transfer hizmeti sağlıyor. Şirket ayrıca, "ISO 10002:2004 Memnuniyeti" ve "Şikayet Yönetim Sistemi" sertifikasına sahip bulunuyor.


AA


Geri Dön