30 / 04 / 2024

Hayat Meritlife nerede?

Hayat Meritlife nerede?

Firma: Dekon İnşaat

Proje: Hayat Meritlife

Hayat Meritlife nerede? sorusu Elalmış cad. server sok. No2/6 Ataşehir-İSTANBUL olarak yanıtlanıyor. Hayat Meritlife projesinde yer alan daire fiyatları 2+1 tipindeki konutlar için 350 bin TL'den başlayarak yükseliyor...





Hayat Meritlife  Dekon İnşaat  imzası ile İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir bölgesi sınırlarında yaşam buldu. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelerin bulunduğu  Hayat Meritlife  projesinin satış süreci devam ediyor. 



138 konuttan oluşan  Hayat Meritlife nerede? sorusu öncesi projenin fiyatlarına değinelim: Hayat Meritlife projesindeki;


Hayat Meritlife nerede?


2+1 daireler 350 bin TL'den,

3+1 daireler 455 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcısına sunuluyor. 


2 blok olarak yükselen Hayat Meritlife projesi 4 bin 733 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Hayat Meritlife ödeme koşulları: 


Hayat Meritlife ödeme koşulları 'na göre banka kredisinden yararlanarak konut sahibi olunabiliyor. Bu yolla daire almak için yüzde 25'lik tutar peşinat olarak ödeniyor ve kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. 



Hayat Meritlife teslim tarihi 'ne göre projenin teslimi hemen yapılıyor. Hayat Meritlife projesinde tenis kortu,yüzme havuzu, sauna, fitness salonu,  çocuk parkı gibi imkanlar mevcut.  Hayat Meritlife nerede? sorusunun yanıtı şöyle: 


Hayat Meritlife nerede?


Hayat Meritlife nerede?


Hayat Meritlife nerede? Hayat Meritlife adres: Elalmış cad. server sok. No2/6 Ataşehir-İSTANBUL



Telefon: 0216 364 71 00 - 01   

Web Adresi: http://www.hayatmeritlife.com  

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön