09 / 05 / 2024

Hayat pahalılığı dergileri de vurdu! Böyle giderse kalan dergiler de kapatacak!

Hayat pahalılığı dergileri de vurdu! Böyle giderse kalan dergiler de kapatacak!

Hayat pahalılığı dergileri kötü etkiliyor. Son bir yıldır ekonomik zorluklarla mücadele eden Notos edebiyat dergisi okurlarına destek çağrısı yaptı. “Yıkıcı ekonomik koşullar bizi de sarsıyor” açıklaması yapan dergi destek bekliyor.



Okurlarından mart-nisan sayısını çıkarabilmek için tasarladığı destek ürününü almasını isteyen dergi zor günler geçiriyor. Ekonomik krizin vurduğu edebiyat dergilerinden bir yardım çığlığı da Notos’tan geldi. Ekonomik zorluklara rağmen bir süredir direnen Notos edebiyat dergisi okurlarına yeniden destek çağrısı yaptı. Sosyal medya hesaplarından okurlara seslenen dergi yaptığı çağrıda “Yıkıcı ekonomik koşullar bizi de sarsıyor” açıklaması yaptı.

DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

Hayat pahalılığı dergileri de vurdu! Böyle giderse kalan dergiler de kapatacak!

Karar gazetesinin haberine göre, derginin mart-nisan sayısını çıkarabilmek için okurlarından destek istediğini belirten bir açıklama yayınlayan Notos dergisi, “Notos’un varlığının güvencesi okurları” ifadeleriyle şöyle dedi: “Dergi ve kitap yayıncılığı çığ gibi üstüne gelen aşırı fiyatlar ve döviz artışı nedeniyle ciddi bir çöküntü yaşıyor.” Bu nedenle mart-nisan 96’ncı sayısı için okurlara destek çağrısı yapan dergi, bir destek ürünü tasarladıklarını ve bu ürünü aldığınızda Notos’un kâğıdını birlikte satın almış, basım ücretini birlikte karşılamış olacaklarını kaydetti. Notos’un yakın geleceği, dolayısıyla ömrünün uzun olması için bu desteği önemli gördüklerini belirten yayın grubu, “Nitelikli edebiyata, Notos’un yaşamına sunduğunuz katkı bizim için her zaman değerli” açıklamasını yaptı.

Hayat pahalılığı dergileri de vurdu! Böyle giderse dergiler de çıkmayacak artık!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön