20 / 05 / 2024

Hayat pahalılığı dergileri de vurdu! Böyle giderse kalan dergiler de kapatacak!

Hayat pahalılığı dergileri de vurdu! Böyle giderse kalan dergiler de kapatacak!

Hayat pahalılığı dergileri kötü etkiliyor. Son bir yıldır ekonomik zorluklarla mücadele eden Notos edebiyat dergisi okurlarına destek çağrısı yaptı. “Yıkıcı ekonomik koşullar bizi de sarsıyor” açıklaması yapan dergi destek bekliyor.



OCAK-ŞUBAT 2022 TARİHLİ 90. SAYISINI ATLAMIŞTI

N”otos’un varlığının güvencesi okurları. Her zaman hatırlansın diye, Notos’un mart-nisan sayısının bir sayfasında katkıda bulunanların adlarını anacağız” denilen açıklamada, on altı yıldır deli inadıyla bir tek sayı sektirmeden yayımladıkları Notos’un, okurlarını desteğe çağırdıklarını yineledi. 16 yıllık bir geçmişe sahip olan Notos, ekonomik zorluklar nedeniyle Ocak-Şubat 2022 tarihli 90. sayısını atlayarak dikkat çekmişti.

 Hayat pahalılığı dergileri de vurdu! Böyle giderse kalan dergiler de kapatacak!

KAĞIT DA BASKI DA DÖVİZE ENDEKSLİ

Dışa bağımlı kâğıt ve baskı maliyetleri, 2022’de Türk lirasının döviz karşısında değer yitirmesi sonucunda yükselerek dergileri de zora sokmuştu. Geçen yıl Varlık dergisi okur desteği ile çıkarken, Dergâh, Masa, Ecinniler, Temmuz gibi birçok dergi kapanmak zorunda kalmıştı.

2023'ün ilk faiz kararı açıklanacak! İşte ekonomi dünyasının tahminleri

Çin’de tuttu bizde tutmadı! İthalat patladı ihracat azaldı!

Kaybedenler liginde Türk Lirası ilk üçe girdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön