29 / 04 / 2024

Hayat Tepe Suites'te teslimler Kasım ayında yapılacak!

Hayat Tepe Suites'te teslimler Kasım ayında yapılacak!

Özak GYO'nun farklı projesi Hayat Tepe Suites'te kaba inşaat tamamlandı. Bayrampaşa'daki Hayat Tepe'ye komşu olan Hayat Tepe Suites projesi kasım ayında tamamlanacak ve sahiplerine teslim edilecek.



Özak GYO'nun farklı projesi Hayat Tepe Suites'te kaba inşaat tamamlandı. Bayrampaşa'daki Hayat Tepe'ye komşu olan Hayat Tepe Suites projesi dinamik, hızlı ve özgür yaşayanların iş ortamından evine rahat dönüşünü sağlayabilecek bir lokasyon avantajıyla öne çıkıyor. 


66 daireden oluşuyor

Bayrampaşa'nın alışveriş vadisi içindeki Hayat Tepe Suites projesi, 54'ü 1+1 ve 12'si 2+1 olmak üzere 40 metrekare ile 72 metrekare arasında değişen toplamda 66 daireden oluşuyor. 


Kasım'da teslim

5 farklı tipte daire seçeneği olan projenin tamamlanan kaba inşaatından sona iç dekorasyon çalışmaları başladı. A sınıfı işçilik ve malzemelerle yürütülen çalışmaların kasım ayında tamamlanması ve dairelerin sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 


Şehrin merkezindeki konumuyla daire sahiplerine fazla imkan sunan birçok işyerine çok yakın mesafede yer alan Hayat Tepe Suites, şehrin yoğun ortamında hızlı hareket etmek isteyenler, yeni evli ve genç çiftler ile beyaz yakalıların ve yatırım yapmak isteyenlerin yeni aranan adresi olacak.


Akit 


Geri Dön