14 / 05 / 2024

Hayatı kolaylaştıran tasarımlar ortaya çıktı!

Hayatı kolaylaştıran tasarımlar ortaya çıktı!

Bang&Olufsen'in yeni subwoofer'ı (hoparlör) BeoLab 11, yüksek ses performansı sunuyor



Tamamen yeni bir görünüme sahip olan subwoofer, duvara monte edilebiliyor. BeoLab 11, odayı bir ses stüdyosuna dönüştürmeden ev ortamına uyum sağlıyor. BeoLab 11'i basit bir stereo düzenine eklediğinizde, CD koleksiyonunuzdaki parçalarda daha önce hiç fark etmediğiniz sesleri duyduğunuzu göreceksiniz.

Az yer kaplayıp mutfaktaki bütün ihtiyacı çözüyor

Hayatınızı küçük ev aletleri ile kolaylaştıran Blue House BH 613 BS Kahvaltı Seti; mini fırını, ekmek kızartma ızgarası, su ısıtıcısı ve sıcak tutma tablası ile sabah kahvaltıları için komple hizmet veriyor.

Fırın, davlumbaz, ocak, fırın birarada

Solo ve ankastre ev aletleri ve endüstriyel cihazlardan oluşan geniş ürün yelpazesi ile Alman teknolojisini birleştiren Miele, sadece özel showroom'larında sergilenen yeni bir koleksiyon hazırladı. Miele'nin yeni Ice ve Fire koleksiyonları, fırın, davlumbaz, özel tasarımlı elektrikli ocak, buharlı fırın ve kahve makinesinden oluşuyor. Özellikle açık mutfaklar isteyenler ve evini küçük metrekareler üzerine dekore edenler için dizayn edilen mutfak farklı renk seçenekleriyle satışa sunuluyor

Beş farklı pişirme programı var

Beş farklı pişirme programına sahip Hotpoint-Ariston multifonksiyon Yeni Style fırın serisi aynı anda üç seviyede pişirme imkanı sunuyor. Ağustos ayında satışa sunulan fırın, aynı seride bulunan ocak ve davlumbazlarla uyumlu olacak şekilde, kenarları eğimli kontrol paneli ile işi kolaylaştırıyor.

Giyimdeki moda duvara yansıdı

Soft Senses Koleksiyonu kontrast renklerinin uyumu ve desenlerinin şekil-zemin ilişkisindeki başarısı ile mekanlarda rahatlama duygusu yaratıyor. Bayan giyim modasında da son yıllarda popülaritesi yükselen floral desenlerin, iç mimari ve dekorasyonda yaygınlaşan kullanımı, mimarinin vazgeçilmez bir parçası olan duvar kağıtlarını da etkiliyor. Bu yükselen trendin bir izdüşümü olarak, koleksiyonda yer alan emprime desenler ve feminen izler taşıyan klasik floral desenler, Soft Senses Koleksiyonu'nun farklılaşan özellikleri olarak dikkat çekiyor.
Sabah


Geri Dön