09 / 05 / 2024

'Hayırlı olsun' diyen Selçuk Geçer, doların göreceği yeni seviyeyi açıkladı!

'Hayırlı olsun' diyen Selçuk Geçer, doların göreceği yeni seviyeyi açıkladı!

Merkez Bankası tarafından açıklanan rakamı analiz eden tecrübeli ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun göreceği yeni seviyeyi açıkladı ve "hayırlı olsun" dedi.



Ayrıca, yurt dışı yerleşiklerin TL cinsinden mevduatları geçen yıl sonuna göre yüzde 24,5 oranında artışla 11,8 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti. Diğer sektörler altında yer alan ithalat borçları, 2021 yıl sonuna göre yüzde 11,0 oranında artarak 43,1 milyar dolar seviyesinde görüldü.

"DOLAR 22 HAYIRLI OLSUN"

Dolara ile ilgili yaptığı yorumlarla dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer de döviz cinsinden kısa vadeli borç stokunun 182 milyar dolar olarak açıklanmasından hemen sonra bir tweet paylaştı ve dolar kurunun göreceği rakamı açıkladı. Geçer, "Döviz cinsinden kısa vadeli borç stoku 182.3 milyar dolar ile rekor kırdı. Dolar 22 hayırlı olsun" dedi.

 Hayırlı olsun diyen Selçuk Geçer, doların göreceği yeni seviyeyi açıkladı!

Editörün Notu: Bu haber 21 Temmuz 2022, saat 22.55'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 71 kuruş, euro 18 lira 9 kuruş, altının gramı ise 974 lira 23 kuruş değerindedir.

İslam Memiş canlı yayında tarih verdi ve doların göreceği seviyeyi açıkladı!

Bu habere dikkat! Otoban geçiş cezalarında yeni dönem başladı

Kripto para (coin) piyasasının neden düştüğü ortaya çıktı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön