28 / 04 / 2024

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! Bakanlık 300 vergi müfettiş yardımcısı alacak...

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! Bakanlık 300 vergi müfettiş yardımcısı alacak...

Hazine ve Maliye Bakanlığınca yapılan açıklama kapsamında 300 vergi müfettiş yardımcısı alınacağını bildirdi. İşte haberin detayları...



Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruvdoğrultusunda, istihdam edileceklerin 270'i iktisadi ve idari bilimler ile hukuk fakültelerinden, 30'u ise mühendislik fakültelerinin bazı bölümlerinden mezun olan adaylar arasından seçileceği açıklandı. Giriş sınavı için adaylar 12 Şubat 2024 - 23 Şubat 2024 tarihlerinde başvurulabilecek.

Adaylar, başvurularını, Bakanlığın resmi internet sitesindeki elektronik ortamda yapacaklar. Başvuru, adaya ait son bir ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf ile kendi el yazısıyla hazırladığı öz geçmişin sisteme yüklenmesi ve başvuru formunun doldurulmasıyla tamamlanacak.

Giriş sınavı, iktisadi idari bilimler fakültesi ve hukuk fakültesi mezunları için klasik usulde 23-24 Mart 2024 tarihlerinde Ankara'da sabah ve öğleden sonra olmak üzere toplam 4 oturum halinde gerçekleştirilecek. Sınav, mühendislik fakültelerinin bazı bölümlerinden mezun olanlar için ise 23 Mart 2024 tarihinde test şeklinde Ankara'da tek oturum halinde gerçekleştirilecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! Bakanlık 300 vergi müfettiş yardımcısı alacak...

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI NEREYE BAĞLI?

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı olarak çalışan, hazine ve maliye işlerinden sorumlu olan bakanlıktır.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI BİNASI NE ZAMAN YAPILDI?

Hazine ve Maliye Bakanlığı tesisi, Gayret Mahallesi Bankacılar Caddesi No: 4 Posta No: 06170 Yenimahalle/  Ankara  adresinde 05/10/1987 yılından itibaren çalışmalaryapmaktadır. Tesis, Eğitim ve Misafirhane olmak üzere 2 tane ayrı binadan oluşmaktadır. Eğitim Binamız, giriş altı katı ile beraber toplam 6 kattan oluşmaktadır.

HAZİNE VE MALİYE MÜFETTİŞLERİ İNE İŞ YAPMAKTADIR?

Hazine ve Maliye Bakanlığı Teftiş Başkanlığı emrinde; yer alan Bakanlık merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatları ile bağlı, ilgili ve her türlü ilişkili kuruluşlarının her türlü çalıma ve işlemleri ile  ilgili olarak soruşturma, inceleme ve denetim yapmak üzere Hazine ve Maliye Müfettişi istihdam ediliyor.

Kamuda sözlü sınav yok mülakat yok! 50 KPSS puanı ile personel alımları başladı...

İŞKUR açıkladı! AFAD 20 bin TL maaşla kadrolu personel alacak...

Bağ-Kur'luya 7200 gün primle emeklilik müjdesi verildi!

İŞKUR açıkladı! Hastane personel alımı başladı...


Geri Dön