02 / 05 / 2024

Helis Metro Ofis, Metroya 5 dakika mesafede!

Helis Metro Ofis, Metroya 5 dakika mesafede!

Ofis projelerinde tüketicinin aradığı en önemli kriterler kendisi, misafirleri, çalışanları için kolay ulaşımdır. Kolay ulaşım şirket maliyetleri de düşürdüğü için en önemli kriterlerin başında geliyor.



Özellikle Avrupa merkezli Irak, İran, Arap yarım adasında iş yapan şirketlerin orta doğu şirket merkezlerini İstanbul’da konumlandırmaları ve bununla birlikte iş yaptıkları ülkelerin kültürüne iş yapış şekillerine yabancı olmayan personelin Türkiye’den bulabilmeleri ofis talebini arttırıyor. Talebin bir diğer nedeni ise bu güne kadar konut binalarında iş yapmaya çalışan firmaların günümüzde nitelikli ofis projelerinde yer almalarıdır. Nitelikli ofis binalarında iş hayatının istemiş olduğu sosyal alanların ve hizmetin kalitesi ve adeti bir ofis projesinin kriterini belirleyen en önemli unsurları arasında yer alıyor.

Kartal bölgesinin 2010 yılından itibaren performans gösteriyor. Anadolu yakasında, özellikle ofis projelerinin olması gereken en doğru lokasyon olduğu görülüyor. Kartal sadece yapılaşmaya dayalı kentsel dönüşüm bulundurmuyor. Bu durum inşaat firmaları için projelerinin tek taraflı olarak planlanmasını ve en doğru projenin ortaya çıkması için gerekli arsa stoğunu bulunduran bir bölge olup bölgenin Sosyal ve Kültürel anlamda da gelişmekte olduğu gözden kaçırılmamalıdır.

Bölgeye en büyük katkı İzmit Körfez geçiş köprüsü ile birlikte Gebze/İzmir otoyolunun tamamlanması. Türkiye batı bölgesinin (  İzmir  ) karayolu ile özellik ile Bursa tekstil ve sanayi şirketlerinin Kartal’a yakınlaşması bölgenin değerinin ne kadar hızlı yükseleceğinin bir göstergesi olarak görülüyor.

Projebeyaz 360 derece danışmanlık verdiğimiz proje Helis Yapı’nın hayata geçirdiği Helis Metro Ofis, adından da anlaşılacağı gibi Kadıköy/ Kaynarca Metro hattının Yakacık istasyonunun Güney çıkışına 5 adım uzaklıkta ki proje tamamen İş Dünyasına özellik ile yurt dışı kökenli şirketlerin istekleri göz önünde bulundurularak tasarlanmış ve tamamlanmış bir ofis projesidir.
65 m2, 75 m2, 85 m2, 192 m2 ve 385 m2 bağımsız bölümlerden oluşan 75 adet ofis bulunmaktadır. M2’si 30 TL’den kiralanmakta olan Helis Metro Ofis kullanıma hazır hemen faaliyete geçebilecek durumdadır. Yükseltilmiş döşeme tekniği ile kolay masa düzeni, VRV sistemi ile ısıtma ve soğutmanın sağlandığı sistemdir.
11.000 m2 inşaat alanı
20 Kat, bir bloktan oluşan bir projedir.

Geri Dön