15 / 05 / 2024

Helis Natura ön talep topluyor! Yeni proje! 

Helis Natura ön talep topluyor! Yeni proje! 

Helis Natura projesinde ön talep süreci başladı. Peki Helis Natura projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 



Helis Natura projesinde, 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan konut bloklarının yüksekliği 9 ve 13 kat olarak tasarlandı. 

Projedeki konutların büyüklükleri ise 41 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Helis Natura ön talep topluyor! Yeni proje! 

Konut bloklarının zemin katında yer alan 1+1 konutlar deck alanlı bahçe kullanım alanı ile konforlu bir yaşam vadediyor. Ara katlarda yer alan 2+1 ve 3+1 konutlar ise orman manzarasının ve bol oksijenli havanın tadının çıkarılabileceği balkonlara sahip. Çatı katlarındaki 4+2 ve 5+2 dubleks konutlar ise geniş terasları ile ferah bir yaşam sunuyor. 

Helis Natura’da komşularınızla keyifli vakit geçireceğiniz içerisinde fitness salonu, mutfak alanı ve zan bahçesi bulunan 70 metrekarelik kapalı sosyal alan, çocuk oyun parkı, gazebolar, ateş çukuru, peyzaj alanları bulunuyor.

Helis Natura projesi, Kuzey Marmara Otoyolu'na 5 dakika, alışveriş merkezine 10 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 20 dakika, Kadıköy'e ise 25 dakika mesafede hayata geçiriliyor. Aynı zamanda projeden, yürüyerek 5 dakikada Taşdelen Ormanı'na, 10 dakikada ise çarşıya ulaşılabiliyor. 

Web: http://helistoplulugu.com.tr/

Tel: 444 89 13 

Vitrin Yeniköy lansman özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Bahçe Bahçeşehir'de ön satışa özel yüzde 25 indirim! Tam 1.000 konutluk yeni proje!

Sylvana İstanbul satışa çıktı! Yeni proje! 


Geri Dön