18 / 07 / 2024

Hepsi Burada'dan reddedilemeyecek teklif! Son 3 gün kaldı... 28 Aralık fiyat listesi

Hepsi Burada'dan reddedilemeyecek teklif! Son 3 gün kaldı... 28 Aralık fiyat listesi

Enerji tüketiminde en tasarruflu imkanı sağladığını iddia eden marka ev hanımları tarafından ilgi ile karşılandı. Hepsi Burada'nın alışveriş kredisi kapsamında  388,71 TL'den başlayan fiyatla  sahip olmak için haberimize gözatın.




Samsung DW60M5052FS bulaşık makinesi hayatı kolaylaştırmak adına bünyesinde bir çok inovatif özellikler bulunuyor. Bulaşıkları en temiz haliyle çizmeden yıkama noktasında iddia sahibi olam marka, fiyat avantajlaı ile de öne çıkıyor.Samsung Electronics, sürekli olarak geleceği yeniden keşfetmeye çalışıyor. Global manada kariyer sahibi olan bir marka olması nedeniyle dünyanın her bölgesindeki insanların daha mutlu olmasını ve sağlıklı bir ömür idame etmesine katkı olacak teknolojileri araştırıp bu inovatif teknolojileri ürünlerinde hayata geçirmektedir. Son derece çeşitli ürün skalasına hayiz bir firmadır. 

Hepsi Burada dan reddedilemeyecek teklif! Son 3 gün kaldı... 28 Aralık fiyat listesi
Her yeni üründe teknolojik olarak hep yukarıya doğru ivme oluşturan firma bulaşık makinesinde de kalite, konfor, şıklık, bakımından lider konumları zorlamaktadır. Bulaşık makineleri önceleri tek programlı kolay bir yapıdayken şimdilerde gelişen teknolojiyle beraber program sayıları artırılmış, dijital görütü kanallaıyla kolay anlaşılır ve kullanılır bir yapıya bürünmüştür. Her yeni bulaşık makinesinin iç hacmi genişletilmiştir, 


ses güç  oranı azaltılmıştır, yıllık enerji tüketimleri azaltılmıştır, su tüketimleri azaltılmıştır, yıkama süreleri azaltılmıştır. Samsung DW60M5052FS/TR 5 programlı bulaşık makinesi de bu özelliklere sahiptir.Peki Samsung DW60M5052FS bulaşık makinesi fiyatı ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön