28 / 04 / 2024

Hepsi peş peşe! Bir okkalı zam da hazır giyime

Hepsi peş peşe! Bir okkalı zam da hazır giyime

Son dönemde artan enflasyon nedeniyle birçok ürüne yüksek zamlar geldi. Bu zamlarda hazır giyim de nasibini aldı. Hazır giyime yüzde 70 oranında zam gelmesi bekleniyor.



“Dolayısıyla maliyet kalemlerini yönetmek perakendecilerin bu dönemde en önemli konularından biri de bu. Bu oranlar ne üreticilerin ne de markaların tek başına sırtlayabileceği oranlar değil. Tabi bu fiyat artışları tam olarak tüketiciye yansıtılabilecek oranlar da olmadığını düşünüyorum.

Mayıs ayında fiyatlarda artış yüzde 30 düzeyindeydi, yazı bu şekilde atlatırız ama önümüzdeki kış döneminde ben yüzde 70 artış geleceğini tehmimn ediyorum geçen yıla göre.”

https://emlakkulisi.com.tr/bitcoinde-psikolojik-sinir-asildi-unlu-ekonomistten-uyari-gecikmedi/711047


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön