02 / 05 / 2024

Hepsiburada’da Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi'nde 36 ay kredi fırsatı!

Hepsiburada’da Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi'nde 36 ay kredi fırsatı!

Hepsiburada, çamaşır makinesi almak isteyenlere güzel haberi duyurdu. Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi, 36 ay kredi imkânıyla Hepsiburada’da satılmaya başlandı.



Evini yenilemek isteyen ve yeni evlenecek çiftler için güzel haber Hepsiburada’dan geldi. Yeni bir çamaşır makinesi almak isteyenler için Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi uygun fiyatıyla ve 36 ay kredi imkânıyla satışa çıktı. Hal böyle olunca, çamaşır makinesi almak isteyen kişiler de Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

ÇAMAŞIR EKLEME

Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi’nde bulunan çamaşır ekleme fonksiyonu ile program başlasa da unutulan çamaşırlar daha sonra yıkamaya ilave edilebilir. Bunun yanı sıra, tam açılır kapak özelliği sayesinde büyük çamaşırlar bile makineye ilave edilebilir.

Hepsiburada’da Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi nde 36 ay kredi fırsatı!

HİJYEN+ PROGRAMI

Hijyen+ programı yüksek sıcaklıkta yoğun yıkama yaparak en üst seviyede hijyen sağlar. Aynı zamanda, Allergy UK tarafından test edilen özel yıkama adımları ile çamaşırları alerjen etkenlerden arındırır.

KAZAN TEMİZLEME

Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi içerisindeki yıkama ortamında hijyen sağlayarak kazanı temizler ve kötü koku oluşumunun önüne geçer.

Peki, 9101 PMB Çamaşır Makinesi’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön