29 / 04 / 2024

Hepsiburada'da sepette yüzde 50’ye varan indirim, hemen al sonra öde, 36 aya varan taksit ve yüzde sıfır faiz fırsatı!

Hepsiburada'da sepette yüzde 50’ye varan indirim, hemen al sonra öde, 36 aya varan taksit ve yüzde sıfır faiz fırsatı!

Hepsiburada başlattığı kampanyasını duyurdu. Dev alışveriş şirketinde sepette yüzde 50’ye varan indirim, şimdi al 3 ay sonra öde, 36 aya varan taksit ve yüzde sıfır faiz fırsatı. sağlanıyor. İşte kampanya detayları...



Hepsiburada, yeni okul sezonuna hazırlanan öğrencilerin ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmeleri amacıyla ‘şimdi al 3 ay sonra öde’ kampanyasının detaylarını duyurdu.

Bazı banka kartlarında geçerli olacak ‘hemen al sonra öde’ imkanı ile kullanıcılara 12 aya kadar taksit ve 3 ay sonra ödeme seçeneği sunuluyor. 

Öte yandan marka, 36 aya varan taksit ve yüzde sıfırdan başlayan faiz oranıyla alışveriş kredisini de kullanıcıların hizmetine sundu.  

Hepsiburada'dan alışveriş yapmak isteyen kişiler, kampanyanın detaylarını sorgularken marka tüm detayları açıkladı.

HEPSİBURADA'DA DEV İNDİRİM BAŞLADI

Hepsiburada müşterileri "Hemen Al Sonra Öde" seçeneğini seçerek, 12 aya kadar taksit avantajını kullanabiliyor ve alışverişini 3 ay sonra ödeme imkanına erişebiliyor. Alışveriş bedeli kart limitinden de düşülmüyor. Öte yandan "Alışveriş Kredisi - 3 Ay Sonra Öde" seçeneğini kullanarak uygun banka seçilerek 36 aya varan taksit ve yüzde sıfırdan başlayan faiz oranıyla alışveriş kredisi kullanabiliyorlar. 

KIRTASİYE, GİYİM, TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİNDE FIRSAT 

Hepsiburada’da kalem ve yazı ürünlerinde, defter ve ajandalarda, boya aktivite ürünlerinde 400 lira alışverişe 50 lira indirim sunuluyor. 

Okul çantalarında, mataralar ve suluklarda da yüzde 15 indirim sağlanıyor. Okul öncesi alışveriş döneminde telefon modelleri, laptop ve teknoloji aksesuarlarında da öğrencilere özel indirim seçenekleri sunuluyor.   

Öte yandan spor ayakkabıları, çocuk giyim ve spor sırt çantalarında da bazı markalarda sepette yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sağlayan Hepsiburada, okul alışveriş kampanyasına markanın internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.  

KREDİ KARTI İLE ŞİMDİ AL 3 AY SONRA ÖDE

Şimdi Al, 3 ay sonra Öde kampanyasında, Hepsiburada ‘nın uyguladığı genel taksit baremleri "https://www.hepsiburada.com/banka-kampanyalari" geçerli olacak.

Ödeme esnasında erteleme işlemi seçilen taksitlerde vade farkından dolayı tutar değişiklikleri görülebiliyor.

Kampanyadan yararlanmak için Hepsiburada mobil uygulaması ya da web sitesi ödeme sayfası üzerinden erteleme kampanyasına katılım yapılmalı ve tercih edilen taksit sayısı seçilmesi gerekiyor. Kampanya 14 Ağustos ile 15 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.

Merkez Bankası'nın 5 maddelik yol haritasında dikkat çeken detaylar! İşte faiz kararını etkileyecek o 5 madde! 

Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? Son dakika müjdesi! 

 


Geri Dön