29 / 04 / 2024

Her ayın 6'sında Atasay'da dev indirim var! Fırsatları kaçırmayın! Atasay 5 Ocak 2023 Atasay fiyat listesi 

Her ayın 6'sında Atasay'da dev indirim var! Fırsatları kaçırmayın! Atasay 5 Ocak 2023 Atasay fiyat listesi 

Atasay'da her ayın 6'sında dev indirim kampanyaları başlıyor. Tüm altın takılarda net yüzde 25 indirim sizleri bekliyor. İşte 5 Ocak 2023 Atasay fiyat listesi.



Atasay'da kolyeden, küpeye, bileklikten, yüzüğe kadar aradığınız tüm altın takılar yüzde 25 indirim ile satışa sunuluyor. Her ayın 6'sında başlayan bu kampanyanın detayları binlerce kişi tarafından merak ediliyor. 

Atasay'da altın küpe, beliklik, yüzük ve küpe fiyatları ne kadar? Altın küpe kaç lira? Altın bileklik ne kadar? Altın yüzük kal TL? 5 Ocak 2023 Atasay fiyat listesi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön