29 / 04 / 2024

Her dediği çıkan İslam Memiş 'Düşüş bekliyorum' diyerek uyardı! Altında tarihi fırsat için gün verdi

Her dediği çıkan İslam Memiş 'Düşüş bekliyorum' diyerek uyardı! Altında tarihi fırsat için gün verdi

Altın fiyatlarıyla ilgili yatırımcıya kritik uyarı yapıldı. Altın alacaklar dikkat. Altın uzmanı İslam Memiş, altın için 15 Şubat tarihine dikkat çekti. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm ayrıntılar...



Altın fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Yeni haftada rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarında durgunluk yaşanıyor. Özellikle ABD’den gelen ekonomik veriler ve ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz politikasına ilişkin beklentiler şu an altın fiyatları üzerinde etkili olan ana sebepler olarak öne çıkmakta.

ABD’de geçtiğimiz haftalarda enflasyon rakamlarının düşüş göstermesiyle birlikte altın fiyatları sert yükselişe yaşamıştı. Geçen hafta ABD’den gelen zayıf ekonomik veriler olası bir resesyona işaret ederken, ABD Merkez Bankası’nın (Fed), 1 Şubat tarihinde vereceği faiz kararı piyasalardaki fiyatlamaları büyük oranda değiştirecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön