04 / 05 / 2024

Her dediği çıkan İslam Memiş 'Geçici' diyerek uyardı! Rekor için yeni tarih verdi

Her dediği çıkan İslam Memiş 'Geçici' diyerek uyardı! Rekor için yeni tarih verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altındaki düşüşle ilgili flaş bir açıklama yaptı. Memiş, yatırımcılara dikkat çeken bir tavsiyede de bulundu. İşte tüm detaylar...



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altındaki birkaç haftalık düşüşün geçici olduğunu düşündüğünü söyledi. 

Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş şu ifadelere yer verdi: 

"Altının gram fiyatı 1115 TL. Ama serbest piyasalarda 1132, 1137 lira aralığında bir gram altın bulunuyor. Yine en son videolarımızda geçen hafta hatırlar iseniz, gram altın 1198 TL seviyesine kadar yükselince Şubat'ın 15'ine kadar 1140 lira seviyesine kadar bir gerilemeden bahsetmiştim

Bu daha aşağıya doğru çekildi. 1140 TL'nin altında gram altın TL fiyatı var. TL'de bekleyen, düşüşleri bekleyen, alım fırsatı kollayanlar da bu düşüşlerin kalıcı olmayacağını gayet açık bir şekilde bilmelidir. Bu düşüşler kalıcı olmaz. Gram altında. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön