25 / 08 / 2024

Her dediği çıkan İslam Memiş 'Geçici' diyerek uyardı! Rekor için yeni tarih verdi

Her dediği çıkan İslam Memiş 'Geçici' diyerek uyardı! Rekor için yeni tarih verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altındaki düşüşle ilgili flaş bir açıklama yaptı. Memiş, yatırımcılara dikkat çeken bir tavsiyede de bulundu. İşte tüm detaylar...



Ons bazında her ne kadar baskılama devam etse de hem onstan hem dolardan destek gören gram altın TL fiyatı tekrardan orta ve uzun vade için alım fırsatları vermeye devam ediyor.”

'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?' sorusunu yanıtlayan İslam Memiş, “Güçlü destek seviyesi. Eğer aşağı düşerse 1810 dolar seviyesi var. Ancak şimdilerde 1830 dolar üzerinde tutunma çabasını sürdürüyor. 

Elinde dolar bulunanlar orta ve uzun vadede 2023 için 2350 dolar 2500 dolar öngörüm hala geçerli. Bu fiyatların düşük olduğunu düşünen birisiyim" diye konuştu.

İslam Memiş, ons Altın fiyatlarının 2300 dolar seviyelerine çıkması ve dolarda da herhangi bir değişiklik olmaması halinde gram altın fiyatlarının kısa süre içerisinde 1400 TL’nin üstüne çıkacağını dile getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön