06 / 05 / 2024

Uzmanından kripto para tiyosu! DOGE Mayıs'ta şaşkına çevirecek

Uzmanından kripto para tiyosu! DOGE Mayıs'ta şaşkına çevirecek

%70 tarihsel doğruluğu olan kripto topluluğu, 31 Mayıs 2022 tarihi için Dogecoin fiyatını belirliyor! DOGE'nin Mayıs ayındaki setri ne olacak? İşte detaylar...



Ögörülen fiyat, merkezi olmayan finans (DeFi) varlığının mevcut değerinden 0,01324 dolar ya da %9,42 artışa işaret ediyor.

Öte yandan Haziran ayının sonu için 777 topluluk üyesinin oyu, DOGE'nin 0,01042 dolardan ya da içeriği hazırladığımız anlardaki kripto paranın mevcut fiyatının %7,41 daha fazla işlem göreceğini öngöre Mayıs'tan biraz daha düşük bir hedef kaydetti.

Geöen 6 ay boyunca yapılan yapılan yorumların performansına dayanarak, kripto topluluğu tarihsel olarak Dogecoin fiyatını %69,39 doğruluk oranı ile bilmiştir.

Uzmanından kripto para tiyosu! DOGE Mayıs ta şaşkına çevirecek

Aklınızı başınızdan alacak Jeep Wrangler'ın fiyatı ve özellikleri

2022 Renault Trafic artık Türkiye’de! İşte Renault Trafic özellikleri ve fiyat listesi

Benzin ve motorinde 80 kuruşluk zammı unutun, oran yükseldi! İşte benzine ve motorine gelecek zam

Bayram ikramiyeleriyle ilgili bomba iddia! Hesaplara yatan parayı çekince ortaya çıktı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön