28 / 04 / 2024

Bayram ikramiyeleriyle ilgili bomba iddia! Hesaplara yatan parayı çekince ortaya çıktı

Bayram ikramiyeleriyle ilgili bomba iddia! Hesaplara yatan parayı çekince ortaya çıktı

Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı, şehit yakınları ve gazilerin hesaplarına bugün 2 bin lira bayram ikramiyesi yatırdı. Hak sahiplerine her ayın 1’inde yapılan aylık destek ödemelerinin de bayram öncesine alınarak hesaplara geçti.



Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı tarafından şehit yakınları ve gazilerin hesaplarına 2 bin lira Ramazan Bayramı ikramiyesi yatırıldı. Hak sahiplerine her ayın 1’inde gerçekleştirilen aylık destek ödemeleri de Ramazan Bayramı öncesine alındı.

TWİTTER'DA DİKKAT ÇEKEN İDDİA

Aylık destek miktarları şehit yakınları, gazi ve malullerin hesaplarına aktarıldı. Vakıf, 15 Temmuz darbe girişiminde, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısında ve Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olanların yakınları ile gazi ve malullere Ramazan Bayramı ikramiyesi olarak toplam 6 milyon 388 bin TL ödedi. Bayram ikramiyeleriyle ilgili Twitter'da gündeme getirilen bir iddia gündeme damgasını vurdu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön