30 / 04 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş'ten dikkat çeken açıklama! Nakdi olan yaşadı

Her dediği tutan İslam Memiş'ten dikkat çeken açıklama! Nakdi olan yaşadı

Gram altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası ons altında yaşanan geri çekilme ve dolar kurundaki yatay hareket sonrasında düşüş seyri başladı. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken tahminler geldi. İşte tüm detaylar...



Altın fiyatlarında yılın son Fed faiz kararının ardından düşüş yaşandı. Hafta içinde 1.825 dolara çıkarak 30 Haziran sonrası en yüksek seviyeyi gören ons altın FOMC sonrası bugün 1783 dolara kadar düştü. Dolar kurunun 18,65 seviyesinde yatay seyretmesi ve onstaki kayıpla yurt içi altın fiyatlarında tarihi zirveden gerileme yaşandı. Geçtiğimiz gün 1093 liranın üzerine yükselerek rekor kıran gram altın fiyatları ise yüzde 1,5’in üzerinde değer kaybederek şu sıralarda 1066 liradan satışa çıkarıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön