17 / 05 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş'ten dikkat çeken açıklama! Nakdi olan yaşadı

Her dediği tutan İslam Memiş'ten dikkat çeken açıklama! Nakdi olan yaşadı

Gram altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası ons altında yaşanan geri çekilme ve dolar kurundaki yatay hareket sonrasında düşüş seyri başladı. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken tahminler geldi. İşte tüm detaylar...



GÜMÜŞTEKİ GÜNLÜK KAYIP YÜZDE 3,5
Hafta içinde 24 dolar üzerine çıkarak Nisan sonrası en yüksek seviyeyi gören gümüş bugün yüzde 3,5 kayıpla 23 doların altını test etti. Fiyat son saat diliminde 23,09 dolardan işlem görüyor.

İSLAM MEMİŞ’TEN 2023 PİYASASI İÇİN TAHMİN
Yatırımcılar piyasalar ilişkin uzman yorumlarını merak ederken ünlü piyasa analisti İslam Memiş’ten kritik bir değerlendirme geldi. 2023’te piyasanın nasıl olacağına ilişkin yorumda bulunan Memiş, “İnsanlar enflasyonu daha yeni hissetti. İnsanlar enflasyon karşısında parasının aşırı şekilde değer kaybettiğini görünce nerede nasıl uyandıklarını şaşırdılar. 2023 yılı resesyonun çok konuşulacağı bir yıl olacağı için nakdin çok değerli olacağını da bilmek gerekiyor. 2023’e az insan bol nakitle giriş yapacağız; benim bu şekilde bir düşüncem var. Ama bol nakitle bekleyenler kazançlı çıkacaktır” ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön