02 / 05 / 2024

Herıtage 2015 Fuarı Türkiye'de 5-7 Şubat'ta!

Herıtage 2015 Fuarı Türkiye'de 5-7 Şubat'ta!

Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan HERITAGE 2015 Restorasyon, Arkeoloji ve Müzecilik Teknolojileri Fuarı 5 - 7 Şubat 2015 tarihleri arasında dünyayı etkileyen isimleri bir araya getirecek.



HERITAGE 2015 Restorasyon, Arkeoloji ve Müzecilik Teknolojileri Fuarı ve Konferansları, 5-7 Şubat 2015 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenleniyor. Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan fuarda yapılacak konferansların teması "Yeni Perspektifler, Yeni Teknolojiler, Yeni Uygulamalar" olarak belirlendi. 


Eserlerin ortaya çıkarılmasında yeni teknolojiler, onarım ve sergileme tekniklerini mercek altına alacak olan HERITAGE 2015 fuarına Türkiye'den ve dünyadan müzecilik, restorasyon ve arkeoloji çevrelerinin etkili isimleri konuk edilecek. 


Kültürel Miras Buluşuyor

HERITAGE 2015, Kopenhang Müzesi eski direktörü Jette Sandahl, Arkeometri, inorganik ve organik ürünlerin restorasyonu uzmanı Vittorio Bresciani, Çek mimar Boris Micka, Baksı Müzesinin kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, Kanada Lord Vakfı Sergiler Bölümü Başkan Yardımcısı Maria Piacente, Uluslararası Anıtlar ve Sitler Konseyi ICOMOS Kanada genel sekreteri Dinu Bumbaru ve dünya çapında işlere imza atan mimarımız Emre Arolat gibi isimleri ağırlayacak. 


Yeni Şafak


Geri Dön