02 / 05 / 2024

Herkes altını konuşuyor ama gümüş yatırımcıları da perişan! Böylesi ilk defa görülüyor..

Herkes altını konuşuyor ama gümüş yatırımcıları da perişan! Böylesi ilk defa görülüyor..

Altın fiyatları geçen hafta 1739 dolara kadar yükselirken bu hafta 1664 dolara kadar düştü. Herkes altını konuşuyor ama gümüş fiyatları da dibe vurdu. Böylesi ilk defa görülüyor...



GÜMÜŞ YATIRIMCILARI DİKKAT

Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son  dakika gelkişmeleri yakından takip ediyor. Gümüş almak isteyenler ve gümüşe yatırım yapanlar bu hafta piyasaların etkisi ile sert düşüşe geçen gümüş fiyatları karşısında şaşkına döndü.

Gümüşün ons fiyatı bugün 19,36 dolar, gümüş alış fiyatı 11,54 TL, satış fiyatı 12,032 TL seviyesinde işlem görüyor.

ONS VE GRAM ALTIN FİYATI

Haftanın ikinci işlem günü ons altın 1665 dolardan işlem görüyor. Geçenm hafta  ons altın 1739 dolar seviyelerine yükselmişti.

Gram altın ise bugün alış fiyatı 999,46 TL, satış fiyatı ise 1,011 TL seviyesinde işlem görüyor.

Çeyrek altın alış fiyatı, 1636 TL, satış fiyatı ise 1653 TL seviyesinde işlem görüyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön