29 / 04 / 2024

Dar gelirli vatandaşlara 1.100 TL yatırılıyor! Paraya ihtiyacı olanlar acil bakın!

Dar gelirli vatandaşlara 1.100 TL yatırılıyor! Paraya ihtiyacı olanlar acil bakın!

Dar gelirli vatandaşların hesaplarına 1.100 TL yatırılıyor. Söz konusu ödemeler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılıyor. Paraya ihtiyacı olanlar acil bakın...



Dar gelirli vatandaşlar için çalışmalarını sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın son dönemlerde sık sık gündeme gelen aile destek paketi çerçevesinde yaptığı ödemelere dair araştırmalar hız kesmeden devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu yılın Ekim ayının ortalarında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi farklı sosyal yardım ödemeleri ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor.

Pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan da peş peşe açıklamalar geldi. 

Paylaşılan bilgilere göre, son dönemlerde gündemden düşmeyen yaşlı ve engelli aylıklarının, evde bakım maaşlarının, sosyal ve ekonomik destek ödemelerinin hesaplara yatırılmasından sonra, aile destek paketi ile ilgili de araştırmalar yapılmaya başlandı.

Dar gelirli vatandaşlara 1.100 TL yatırılıyor! Paraya ihtiyacı olanlar acil bakın!

Verilen bilgilere göre, bu çerçevede, ekim ayının ortalarına doğru yaklaştığımız şu günlerde verilen aile destek paketi ödemelerinin ne zaman yatırılacağı da merak ediliyor.

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ EKİM 2023 

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ekim'de aile destek paketi ödemesi çerçevesinde vatandaşlara 850 TL lira ile 1250 lira arasında değişen ödemeler yapıyor.

Pek çok kişinin geçimine katkı sağlayan Aile destek paketi ödemesi hane içinde bulunan kişi başına düşen aylık gelire göre verildiği için ekim ayı için verilecek söz konusu ödeme tutarları şu şekilde:


450 lira ve altı olanlar: 1.250 lira ödeme alacak
450 lira üzeri – 911,15 lira ve altı olanlar: 1.100 lira ödeme alacak
911,15 lira üzeri – 1372,30 lira ve altı olanlar: 950 lira ödeme alacak
1372,30 lira üzeri – 1833,45 liradan az olanlar: 850 lira ödeme alacak.

Pek çok kişinin yüzünü güldüren söz konusu ödemeler her ayın 15'i ile 31'i arasında vatandaşların  hesaplarına yatırılıyor. 

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı!

TOKİ'den İstanbul'a 1.259 konutluk 3 yeni proje geliyor! Tarihler tek tek açıklandı! 

Altın fiyatları dur durak bilmiyor! 21 Ekim 2023 altın fiyatlarını görenler gözlerine inanamıyor! 


Geri Dön