Ekonomi

Herkes doları konuşuyor ama o para birimi de yerlerde! Yatırımcılara bir darbe de ondan geldi! Son dakika!

Ekonomi gündeminde en fazla dolar konuşuluyor. Dolar kuru son günlerde düşüşe geçerken bir darbe de o para biriminden geldi. Son dakika...Dolar kuru son günlerde değer kaybetmeye başladı

Elinde belli bir miktar parası olan yatırımcılar birikim yapmak veya dolar almak isteyenler tarafından döviz kurları yakından takip ediliyor. Dolar kuru son günlerde değer kaybetmeye başladı. Herkes doları konuşurken öte yandan o euro da yerlerde işlem görüyor. Yatırımcılara dolardan sonra bir darbe de eurodan geldi. Peki euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? Euro kaç TL? İşte son daki,ka euro kuru 4 Temmuz 2022...

 

 

Euro kuru geçtiğimiz haftaya 17,47 liradan başlarken euroda piyasalar euro bölgesi ve Avrupa birliği enflasyon verileri ile hareketlenmeye başladı. Enflasyon oranlarındaki yükseliş karşısında euro/TL değer kaybetti. Gün içerisinde dalgalanmalar yaşayan euro kuru kapanışta yükselişe geçti. Haftayı yükselişle kapatan euro yeni haftaya düşüşle başladı.

Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? işte son dakika euro kuru 4 Temmuz 2022... 

BU HAFTA PİYASALARDA NELER OLACAK?

YATIRIMCILARA BİR DARBE DE EURODAN GELDİ...

Euro kuru geçen haftayı artışla kapattı. Geçen hafta kapanışta euro alış fiyatı 17,39 TL, satış fiyatı ise 17,50 TL seviyesinde işlem gördü.

Euro kuru bugün 0,09 düşüşle güne başlarken, dolardan sonra bir darbe de eurodan geldi. Euro haftaya değer kaybederek başladı. Euro kuru şu sıralar aşağı yönlü hareketine devam ediyor. Bugün şu sıralar euro alış fiyatı 17,48 TL, satış fiyatı 17,53 TL seviyesinde işlem görüyor.

1 Temmuz Cuma euro alış satış verileri! Bugün euro kaç TL oldu?

Euro kurunda son durum! İşte euro fiyatları, alış ve satış verileri...

Son dakika! Euro/TL yükseliyor! Kıyıda köşede eurosu olanlar dikkat!