30 / 06 / 2024

Herkese 200 TL veriliyor! Dikkat!

Herkese 200 TL veriliyor! Dikkat!

Birçok banka gibi İş Bankası'da müşteri kazanmak için yeni bir kampanya düzenledi, yeni gelecek müşterilerine tam 200 Türk Lirası veriyor!



Bankalar mevcut müşterilerini kaybetmemek ve onlara yenilerini de eklemek için her zaman olduğu gibi şimdi de birbirleri ile yarışıyor. Bu sebeple birbirinden yeni kampanyalar oluşturarak müşterileri kendilerine çekmeye çalışıyor.

Tıpkı diğer özel bankalar gibi bu yarışa giren İş Bankası yeni gelecek müşterilerine 200 Türk Lirası para dağıtıyor.

Herkese 200 TL veriliyor! Dikkat!

Peki bu doğrultuda İş Bankası kimlere 200 Türk Lirası dağıtıyor? İş Bankası'na İşcep ile yeni müşteri olanlar anında 200 Türk Lirası Maxipuan kazanabiliyor. Tek bir koşul var o da başvurusunu İşcep mobil uygulaması üzerinden yapacak olmak.

Tv100com'da yer alan habere göre İş Bankası mobil şubesine verdiği İşcep ile birlikte hem şu anda var olan hem de gelecekte var olacak müşterilerine birbirinden değişik çok sayıda yepyeni kampanyalar düzenliyor.

Bu kampanyalardan birisi de İşcep üzerinden müşteri başvurusu yapıp müşteri olanlara 200 Türk Lirası veriyor olması.

İşcep mobil uygulaması üzerinden yapan kişiler anında 200 Türk Lirası değerinde maxipuan kazanıyor. 200 Türk Lirası maxipuanınızı pek çok şekilde kullanabilirsiniz.

Herkese 200 TL veriliyor! Dikkat!

İşcep mobil uygulamasını kullanarak "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğini kullanıp müşteri temsilcileri ile görüntülü görüşme sağlayıp İş Bankası müşterisi olduktan sonra kredi kartı ya da banka kartı talebinde bulunduktan sonra kartlarınızın onaylanmasıyla beraber  yapacağınız ilk 200 Türk Lirası ve üzeri para harcayarak anında 200 Türk Lirası değerinde maxipuan hediye ediliyor.

İş Bankası 200 TL MaxiPuan Hediyesi nasıl alınır?

İşCep mobil uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra uygulamayı açıp uygulama içinde bulunan İş Bankası Müşterisi Olmak İstiyorum butonunu kullanarak İş Bankası müşterisi olmanızın ardından Maximum kredi kartınız ya da Bankamatik kartınız ile yapacağınız tek seferde ilk 200 Türk Lirası ve üzeri para harcayarak anında 200 Türk Lirası değerinde Maxipuan kazanabilirsiniz.

Kredilerde müjde! Yüzde 0.49 faizli ve 3 ay ertelemeli kredi müjdesi!

Beklenen müjde geldi! Emeklilere 2.750 TL ödeniyor!

Tarım Kooperatifi’nden 3-6 Mart 2022 Kampanyası! İşte Taptaze İndirimler!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön