05 / 05 / 2024

Kredilerde müjde! Yüzde 0.49 faizli ve 3 ay ertelemeli kredi müjdesi!

Kredilerde müjde! Yüzde 0.49 faizli ve 3 ay ertelemeli kredi müjdesi!

Garanti Bankası yaptığı son kampanya ile vatandaşlara devlet desteği ile yüzde 0.49 faiz oranları ile kredi vereceğini duyurdu.



Garanti Bankası tarafından yüzde 0.49 faiz oranları ve devlet destekli nakit ödeme şansı. Kredi hakkında koşullar duyuruldu. Daha öncesinde Garanti Bankası üzerinden kredi kullanmış ve maaş müşterilerine yüzde 0.49 faiz oranı ile 10 bin Türk Lirasına kadar uzanan kredi kullandırılacak, 36 ay vade ile krediyi kullanmak isteyenler ilk ödemelerini 3 ay ertelemeli olarak yapabilecek.

Kredilerde müjde! Yüzde 0.49 faizli ve 3 ay ertelemeli kredi müjdesi!

Sigortalı olarak çalışan, emekli olan ya da devlet memurlarına bireysel ihtiyaç kredisi şeklinde verilecek olan kredide 10 bin Türk Lirası tutarında 36 ay vadeli şekilde kullanılacak kredide faiz oranı yüzde 0.49 olarak belirlendi. Kredi onayı alamayan kişiler ise bankanın belirlemiş olduğu faiz oranlarından yararlanabilecek.

Garanti Bankası kredi başvurusu nasıl yapılır?

Garanti Bankası'nın yüzde 0.49 faiz oranları ile duyurusu yapılan ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isteyen kişiler internet üzerinden başvurularını yapabilirler. Kredi başvuru formunu doldurup yüzde 0.49 faiz oranla krediye alınıp alınmamak hakkında bilgi alabilir. Bankaya yapılan başvurunun ardından, genel müdürlüğün yapacağı onaylanma işlemleri için bir zaman gerekebilir. Kredi notunuz yüksek ise Garanti Bankası'nda iyi müşteri grubunda yer alıyorsanız tanımlanmış olan krediyi kullanabilirsiniz. Garanti Bankası'nın internet sitesi üzerinden yaptığınız başvuru sonucunda eğer kredi onayı alınırsa kredinizi şubeye gitmeden mobil uygulaması üzerinden hesabınıza aktarabilirsiniz.

Kredilerde müjde! Yüzde 0.49 faizli ve 3 ay ertelemeli kredi müjdesi!

Garanti Bankası tarafından arz edilen kredi kampanyasından faydalanmak için maaş müşterisi olmak gerekiyor. Emekli vatandaşlar için düşünülen kampanya, sigortalı olarak çalışan maaş alan vatandaşları da içine alıyor. Garanti Bankası resmi internet sitesini girilerek güncel kredi kampanyası hakkında bilgi edinilebilir. Başvuruları buradan yapabilirsiniz. Garanti Bankası kendi resim internet sitesinde yaptığı duyurunun ardından, banka tarafından arz edilen ihtiyaç kredisini kullanmak isteyen vatandaşlar borç kapatma kredisi olarak verilecek olan kredilerde düşük faiz oranları ile işlem yapacak. 200 bin Türk Lirasına kadar uzanan kredi limiti vatandaşlara arz edilecek.

Beklenen müjde geldi! Emeklilere 2.750 TL ödeniyor!

Borcu olanlar dikkat! Faizler siliniyor: Başvurmak yeterli…

Kredi çekmek isteyenlere müjde! İhtiyaç kredisinde 0,99 faiz fırsatı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön