27 / 05 / 2024

Beklenen müjde geldi! Emeklilere 2.750 TL ödeniyor!

Beklenen müjde geldi! Emeklilere 2.750 TL ödeniyor!

Emeklilere sevindirici bir haber de Yapı Kredi'den geliyor: "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR ) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz "Emeklilik Paketi" avantajlarımızdan  yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi'den almanız yeterli!"



Beklenen müjde geldi! Emeklilere 2.750 TL ödeniyor!

Pek çok banka gibi Yapı Kredi bankası emekli maaşları hakkında emeklileri oldukça yakından ilgilendiren bir duyuru yaptı. Bu duyuruda emekli maaşını Yapı Kredi'den alan ve 3 sene maaş alma sözü veren emekli vatandaşlara 2 bin 750 Türk Lirası verileceği belirtildi. Banka tarafından yapılan duyuruda şunlar yer aldı:
"T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur ) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz "Emeklilik Paketi" avantajlarımızdan  yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi'den almanız yeterli!"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön