17 / 06 / 2024

Beklenen müjde geldi! Emeklilere 2.750 TL ödeniyor!

Beklenen müjde geldi! Emeklilere 2.750 TL ödeniyor!

Emeklilere sevindirici bir haber de Yapı Kredi'den geliyor: "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR ) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz "Emeklilik Paketi" avantajlarımızdan  yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi'den almanız yeterli!"



EK OLARAK 150 LİRA PROMOSYON

Beklenen müjde geldi! Emeklilere 2.750 TL ödeniyor!

Kampanyanın başlangıç tarihinden itibaren Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşterileriler, ilk maaş ödemesininin ardından bir sonraki ayın ilk günü başlayacak ve üç ay sürecek biçimde yüzde 0 faizle 2.000 Türk Lirasına kadar uzanan esnek hesap limitinden yararlanabilecek. Müşterilerin kampanyadan yararlanabilmek için nakit promosyon ödemesi alınan ayın sonuna kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir. 20 Ocak 2022 ve 31 Mart 2022 tarihleri aralığında ilk kez kredi kartı alan ya da kampanya başlangıç tarihinden itibaren son 3 ay içinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan kişiler; kampanya başlangıç tarihinden 30 Nisan 2022'ye kadar yapacakları toplam 500 Türk Lirası harcamanın ardından ek 150 Türk Lirası nakit promosyon almaya hak kazanacaklar. Bu yönden bakıldığı zaman ise toplam 2 bin 750 Türk Lirası promosyon alınacağı belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön