17 / 06 / 2024

Beklenen müjde geldi! Emeklilere 2.750 TL ödeniyor!

Beklenen müjde geldi! Emeklilere 2.750 TL ödeniyor!

Emeklilere sevindirici bir haber de Yapı Kredi'den geliyor: "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR ) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz "Emeklilik Paketi" avantajlarımızdan  yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi'den almanız yeterli!"



BU KAMPANYADAN KİMLER FAYDALANAMAZ?

Beklenen müjde geldi! Emeklilere 2.750 TL ödeniyor!

Kredi kartı kampanyasından 20.01.2022  ve 31.03.2022 arasında ek ödül taahhüdü veren ve ödülden faydalanan kişiler, taahhütlerini iptal ederek tekrar taahhüt vermeleri halinde kampanyadan yararlanamaz. Kampanyadan 20.01.2022 tarihi itibariyle Yapı Kredi Bankası'ndan promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer Sosyal Güvenlik Kurumu emekli maaşı getiren kişiler faydalanamazlar.

Detayları görmek ve kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler Yapı Kredi'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir.

2022 emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?,

Emekliler 4 gözle bekliyordu! Resmen açıklandı!

Emeklilere ikramiye şoku! 3 bin 300 TL...

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde maaş dönemi başlıyor! Dikkat! İki emekli maaşı...

Emekli maaşlarında artış olacak! Hesaplarınızı kontrol edin...

3600 ek gösterge kesinleşiyor! Emekli maaşlarına büyük etki!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön