30 / 04 / 2024

Hesabınıza 3 bin 340 TL yatmış olabilir! Evde bakım maaşı yatan iller!

Hesabınıza 3 bin 340 TL yatmış olabilir! Evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? Hemen hesaplarınızı kontrol etmeye başlayın! 3 bin 340 TL yatmış olabilir! İşte evde bakım maaşı yatan iller!



Evde bakım maaşı yatan iller listesi sorgulama ekranı arama geçmişlerindeki yerini aldı. Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından il il hesaplara yatırılan evde bakım maaşı ödemelerinin 2023 yılında artacağını duyurdu. Bilindiği üzere bakıma ihtiyaç duyan ağır engelli ve yaşlı vatandaşlar ile ailelerine sağlanan evde bakım parası her ayın 15'inden itibaren hesaplara yatırılmaya başlıyor. Aralık ödemeleri için beklenen tarihin gelmesiyle beraber hak sahipleri, ''Aralık ayı evde bakım maaşı yattı mı, hangi illerde yattı, nasıl ve nereden öğrenilir?'' sorularına yanıt aranıyor. İşte, 15 Aralık 2022 Evde bakım maaşı yatan iller listesi....

Hesabınıza 3 bin 340 TL yatmış olabilir! Evde bakım maaşı yatan iller!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön