19 / 05 / 2024

Hijyene önem veriyorum diyenler bu kampanya kaçmaz! 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Hijyene önem veriyorum diyenler bu kampanya kaçmaz! 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Carrefoursa kartlı olmak indirimli ürünleride beraberinde getiriyor. Bir çok ürünü indirimle alma hakkını elde etmiş oluyorsunuz.



 Hijyene önem veriyorum diyenler bu kampanya kaçmaz! 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Çamaşırları daha hijyenik bir şekilde yıkanması enerjiden ve zamandan tasarruf etmesi adına bu çamaşır makineleri çok tercih ediliyor. Ev hanımlarının olmazsa olmaz dedikleri çamaşır makinesi kıyafetleriniz için ideal yıkama programları sunarak onların ilk gün ki gibi kalmasını sağlar.Solo kullanımına sahip olan Hoover H3W çamaşır makinesi, yüksek verimle çalışması, lekelere karşı üstün performans göstermesi ve sessiz, sarsıntısız olması gibi özelliklerinden dolayı ev hanımlarının beğenisini kazanıyor.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanan bu makinelerin tamburunda paslanmaz çelik malzeme tercih edilir.Bu sayede çamaşır makinesi uzun ömürlü olur.

Ürün; 89 cm yükseklik, 65 cm genişlik ve 60 cm derinlik ölçülerine sahiptir. Ağırlığı ise 65 kg'dır. 

Bu ölçülere sahip olan ürün evlerde çamaşır makineleri için ayrılmış alanlara kolayca uyum sağlayabilir. 

Çamaşır makinesinin yıkama kapasitesi 9 kg, sıkma kapasitesi ise 1200 devirdir. 

Ürünün ön kısmında geniş bir LED ekran mevcuttur. Kullanıcılar bu LED ekran üzerinden yapmış oldukları program tercihi ve kalan yıkama süresi gibi bilgileri rahatlıkla görebilir ve ona göre hareket eder.

Çamaşır makinesi sıkma hızı 1200 RPM’ye kadar çıkar.

Makine çalışırken üstün AC motor teknolojisini kullanmaktadır. Voltaj değeri 220 V ile 240 V arasında değişir. Tambur hacmi 62 litredir. NFC bağlantısıyla çalışır.

Hoover HW3 çamaşır makinesinin önceden tanımlanmış 16 farklı programı vardır. 

Peki ürünlerin fiyat listesi nedir?


 


Geri Dön